La U13, seria 1, oaspeții au bătut gazdele cu 5 – 3!

lun, 22 noiembrie 2021

A fost o etapa surprinzătoare, cu 49 de goluri marcate, 28 pentru echipele vizitatoare și 21 pentru gazde – de altfel, oaspetele și-au luat partea, obținând cinci victorii și pierzând doar trei întâlniciu. Așadar, scoruri mari, și la Dragomirești Vale, și la Chiajna, și la Bragadiru, semn că juniorii noștri sunt pe departe să-și fi terminat energiil, în această primă jumătate de campionat.

Să ne oprim puțin la Cernica, unde s-a desfășurat un meci extrem de antrenant, între gazdele de la Clubul Sportiv și echipa vizitatoare, Academica Clinceni. Nici bine nu fluierase arbitrul startul jocului, că Andrei Duță a și marcat în poarta vizitatorilor, cu un șut plasat, după o acțiune colectivă a colegilor săi. Am crezut că va fi un festival de goluri, după primele semne, dar nu s-a întâmplat așa! Din păcate, elevii antrenorului Ion Nica au ratat nepermis de mult, și din apropierea porții, dar și de la distanță – portarul oaspeților a fost în zi mare. Ușor, ușor, tinerii fotbaliști din Clinceni s-au trezit la realitate, biciuiți și de îndemnurile profesorului lor, Vasile Constantin, meciul căpătând chiar o notă de derby. La dominarea teriotorială a celor de la Cernica, Academica a răspuns cu contraatacuri tăioase, nefructificate, din păcate, de atacații oaspeți. Una peste alta, un meci frumos, o victorie meritată, care menține Cernica pe treapta a doua a podiumului.

Iată și alte rezultate din Seria 1, etapa 11:
– ACS Dârvari – Voința Domnești 0 – 6
– Concordia Chiajna – CS Ciorogârla 9 – 0
– CS Cernica – Academica Clinceni 1 – 0
– Juniors Berceni – Viitorul Vidra 1 – 3
– CSL Ștefăneștii de Jos – Popești Leordeni 0 – 4
– CSO Bragadiru – Viitorul Pantelimon 7 – 0
– CS Berceni – FC Voluntari 2 SA 2 – 5
– Viitorul Dragomirești Vale – CS Brănești 1 – 10

Seria 2


De la Cernica, mergem la Periș, în Seria 2, acolo unde Școala de Fotbal Eugen Nae a primit vizita oaspeților de ACS Corbeanca. ”N-a fost un meci ușor, pentru că adversarii noștri au jucat frumos, combinativ, chiar m-au surprins plăcut. Prima repriză a fost fără goluri, este adevărat, dar nu mi-am făcut griji, știam că o să câștigăm. I-am strunit un pic pe băieți, ca să-i trezesc, iar în mitanul secund au și marcat două goluri – primul a înscris Vlăduț Neamțu, care a reluat în poartă, din voleu, o minge venită din corner. După care a venit reușita lui Marcu Puțaru, în urma unei acțiuni colective. Sunt un pic necăjit pentru că s-au ratat multe oportunități, copiii și le-au creat cu ușurință, dar nu s-au concentrat la finalizare. Victoria ne ține acolo, pe podium, fapt care mă mulțumește foarte mult”, ne spunea antrenorul gazdelor, Laurențiu Stan.

Rezultate, Seria 2, Etapa 11:
– CS Afumați – Școala de Fotbal ARD Snagov 0 – 4
– CSL Ștefăneștii de Jos – CS 2 Balotești 2 – 0
– AS Codrii Vlăsiei Moara Vlăsiei 2 – 9
– CS 1 Balotești – FC Voluntari SA 2 – 2
– AS Viitorul Petrăchioaia – CS Tunari 5 – 1
– ACS COCO Athletic Buftea – AS Voința 2018 Crevedia 1 – 4
– Școala de Fotbal Eugen Nae – ACS Corbeanca 2 – 0

Niciun comentariu

adauga un comentariu