La Snagov se repetă povestea cu mușcatul mâinii care te-a hrănit

vin, 03 februarie 2012

După arestarea primarului Mușat, lucrurile au început să ia o turnură urâtă la FC Snagov. Toți cei cărora le-a fost bine nu au știut cum să fugă mai repede. Primii care au evadat au fost Reghe și compania, care au plecat in corpore la Chiajna. Mai mult, gașca lu Reghe a dat în judecată clubul depunându-și memorii cum că nu ar fi fost plătiți, deși gura târgului spune că nu este chiar așa. Ci dimpotrivă, se pare că au fost plătiți cu vârf și îndesat, dar acum se profită de credulitatea celor de la Snagov care ar fi dat bani fără să ia semnătura celor în cauză. Și cum verba volant, scripta manent, așa s-a ajuns să se ceară banii care au fost deja primiți.

Revenind la ultimul care aruncă cu pietre, ajungem la golgheterul Cristea, care în presa centrală susține că a fost abandonat de către cei de la Snagov atunci când s-a operat! Asta în condițiile în care în urmă cu jumătate de lună declara că „„M-am înţeles cu FC Snagov să fiu liber de contract. A fost o situaţie delicată pentru ei fiindcă eram în ultimele 6 luni de contract. În plus, în urma actualelor probleme financiare ale lor, am căzut, de comun acord, pentru rezilierea contractului.”!

Acum vine întrebarea logică. Când a minţit Cristea? Atunci sau acum şi de ce? Ori a minţit prima dată când a spus că s-a despărţit de comun acord sau acum când spune că l-au abandonat în iarnă. Din păcate, ori tânărul jucător are memoria scurtă, ori cineva l-a sfătuit prost.

Comments are closed.