La Roşu, Caracalul a depăşit trei echipe ilfovene dintr-un foc

Dum, 28 aprilie 2013

Calculele hârtiei nu lăsau nicio speranţă pentru satelitul Concordiei în faţa celor de la FC Caracal. Iar realitatea de la faţa locului a confirmat-o. Fără a se chinui prea mult, oltenii lui Iordan Eftimie s-au impus în faţa juniorilor ilfoveni cu scorul de 3-1. Cu nouă jucători Under 21 în primul 11, excepţiile fiind portarul Cobrea şi fundaşul central Niţă, Chiajna II a terminat prima repriză cu două goluri încasate, Bocănete şi Florinel Stancu fiind autorii acestora.
Fotescu a dus tabela la un scor de neprezentare, onoarea gazdelor fiind salvată de reuşita lui Raiciu. Chiajna II mai face un pas apăsat spre Liga a IV-a şi rămâne de văzut ce decizii va lua în vară conducerea clubului în privinţa sateliţilor, ţinând cont că Chiajna III ar avea ceva şanse să promoveze în al treilea eşalon.
Rezultatul de la Roşu coroborat cu cel de la Ştefăneşti a dus la urcarea Caracalului până pe locul al doilea în clasament, oltenii sărind efectiv peste Ştefăneşti şi Afumaţi, egale în meciul direct de vineri.

VEZI CLASAMENTUL LA ZI AL SERIEI A III-A

CHIAJNA II – FC CARACAL 1-3 (0-2) Raiciu / Bocănete, Fl. Stancu, Fotescu
Chiajna II: Cobrea – A. Dumitru, Ad. Niţă, Cioceanu, Gombar – S. Tothăzan, A. Crăciun – Mihăilă, Raiciu, A. Răsdan – A. Militaru
Rezerve: M. Ion – Şt. Tudor, M. Zaharia, Ciupitu, Ciumacenco, T. Tothăzan
Antrenor: Dumitru Bolborea

FC Caracal: Pîrvu – Moşteanu, David, Preda, C. Stan – Fl. Stancu, Rada, Koko, Bocănete – Fotescu, Trifu
Rezerve: Mogoşanu – Cîrnu, Tudor, Mitroi, Răcăreanu, Necşulescu, Căpăţînă
Antrenor: Iordan Eftimie

Comments are closed.