La Clubul Virgil Fâșie s-a început pregătirea pentru Olimpiadă!

lun, 27 decembrie 2021

Este un club din Domnești, Județul Ilfov, unde antrenor este Virgil Fâșie, un nume binecunoscut în lumea boxului și a artelor marțiale.Toți îi spun Maistre, pentru că este un șlefuitor de talente, cum rar mai întâlnești în sălile de sport – face parte din garda mai veche a boxului, deci un tehnician priceput, un bun pedagog, care știe ce și cum să le explice și să le arate copiilor diferitele lovituri pe care le învață. Și dacă mai adăugăm că Maistrul are un suflet mare și iubește copiii, avem imaginea unui adevărat părinte, pentru fiecare copil ce-i trece pragul clubului său.

”În fiecare an i-am surprins pe copii cu daruri, așa s-a întâmplat și anul acesta, nu se putea să nu vină Moș Crăciun la Clubul Virgil Fâșie. Eu sunt mulțumit, de ceea ce au făcut sportivii anul acesta, de medaliile obținute, de titlurile naționale, de modul cum au muncit la sală – am avut 6 campioni naționali, o parte la box, dar și câțiva la arte marțiale. Îmi place să spun că eleva mea Gina Făsui Măldărășanu este un fel de vedetă a clubului, dacă pot să spun așa, ea și-a trecut în cont, anul acesta, și titlul national, și medalia de aur la Cupa României. Mai am și alte talente, copii înalți, la peste 2 metri, și cu greutate mare, însă trebuie crescuți cu grijă.

Pentru anul 2022 am pregătit câteva surprize, pentru adversarii clubului meu – sunt pe cale să perfectez trei transferuri din țară, dar și unul din Germania. Sunt boxeri de calibru, printre ei și și o sportivă de sex feminin, cu care mă voi lupta în competițiile interne și, de ce nu, internaționale.

Din sezonul viitor, mă voi axa și pe boxul profesionist – am 2-3 pugiliști gata să facă pasul în ringul mare, AIBA permițând Federației noastre să înființeze și o Comisie de box profesionist. N-am stat mult pe gânduri și iată-ne gata de luptă – cei trei vicepreședinți, Adrian Lăcătuș, Titi Tudor și subsemnatul, Virgil Fâșie, tehnicieni cu mare experiență, vor face un program, o strategie de viitor, pentru cei ce-și doresc afirmarea.

Și vă mai dezvălui un secret – din sezonul care urmează, noi, cei de la Clubul Virgil Fâșie, începem să lucrăm pentru Olimpiada din 2024, am câțiva copii buni cu care vreau să demarăm un program de pregătire extrem de riguros. Vreau ca cel puțin un boxer din Domneștii de Ilfov să reprezinte România, la viitoarele Jocuri Olimpice! Poate sunt cam îndrăzneț, dar cum altfel? Așa am fost toată viața, am țintit sus și mereu mi-am atins obiectivul.

Începem să lucrăm chiar din 3 ianuarie, nu-i pierd pe copii din mână. Îi pregătesc pentru cantonamentul din februarie, de la Forban, unde vor merge cei mai buni ai mei, viitorii campioni, aș îndrăzni să spun. Poate că în acest an mi se va împlini visul, de a construi o Sala de Sport modern – mi-au promis ajutor și oficialitățile urbei Domnești, și cei de la Consiliul Județean Ilfov, cât și mai mulți oameni de afaceri, cu potență, constructori serioși, unii care au trecut, în tinerețe, prin mâinile mele de antrenor. Pot să mă bucur, dacă îmi voi împlini visul, voi ști că am lăsat Domneștiului o moștenire de viitor. Și pentru că se apropie Anul Nou, le urez și eu sportivilor mei sărbători fericite, un an mai bun și să iasă cu toții campioni”, ne spunea Maistrul Virgil Fâșie.

Niciun comentariu

adauga un comentariu