Juniorii U15 de la Clinceni, încă o victorie în Liga Elitelor!

mie, 17 noiembrie 2021

Iată declarația completă a antrenorului Claudiu Ionescu, după ultima victorie din Liga Elitelor, scor 3 – 2 cu AS New Star:

„A fost un meci greu, pentru că așa se întâmplă cu echipa mea mereu – are emoții mari la meciurile din deplasare, după care își revine. În meciul contra celor de la New Stars s-a întâmplat să fim și conduși cu 1-0, încă din minutul 5, ceea ce ne-a făcut viața și mai grea. Dar copiii mei s-au mobilizat la maxim, au lăsat emoțiile deoparte și au început să domine autoritar – până la finalul primei reprize aveam, deja, 3 – 1, prin golurile marcate de Luca Dumitru, două, și David Florea.

În repriza secundă n-am mai apăsat pe accelerație și am mai ratat câteva ocazii. Din păcate, am mai primit un gol, chiar în ultimele secunde ale meciului, iar scorul de 3 – 2 pare să spună că a fost o partidă echilibrată. Eu spun că n-a fost așa, am dominat, ne-am creat ocazii și sunt mulțumit – fotbaliștii mei au crescut de la un meci la altul.
Eu sunt aici de trei luni și aveam nevoie să cunosc toți jucătorii, din toate punctele de vedere. Și în Turneul de calificare, cât și aici, în Liga Elitelor, toți copiii au avut șansa să se exprime, i-am băgat pe toți, unii au jucat mai mult, alții mai puțin, însă toți au bifat minute în teren. Eu spun că această competiție, organizată sub tutela Federației Române de Fotbal, este una bine organizată și foarte benefică, pentru tinerii jucători – în grupa în care suntem noi avem adversare de valoare, de la care avem de învățat. Eu vreau să știu valoarea fiecărui copil, pentru că doar așa îl pot ajuta să crească și să devină un fotbalist adevărat, care să ajungă în ligile seniorilor, acesta este obiectivul meu. De aceea nu remarc în mod deosebit pe nimeni, pentru mine echipa este cea care a obținut victoriile de până acum”, ne declara tehnicianul Claudiu Ionescu.

Iată și lotul celor de la FC Academica Clinceni, care a obținut trei victorii până acum, în Liga Elitelor:

– Ștefan Păun, Bogdan Stancu, Florin Netcu, Victor Eremie, Alex Șușu, Robert Mănică, Robert Constantinescu, Matei Ene, Luca Dumitru, Alexandru Stoian, David Florea, căpitanul de echipă. Banca de rezerve, una pe care antrenorul a folosit-o în permanență, îi are în componență pe Tudor Săndulescu, Antonio Marafet, Luca Ene, Andreas Martin, Bogdan Constantina și Eduard Vasile.
Iată rezultatele înregistrate în cele două serii din Liga Elitelor, unde activează echipe și echipe din Județul Ilfov:

Liga Elitelor, Etapa 5
Seria 5
– AS New Stars – FC Academica Clinceni 2 – 3
– FC Voluntari SA – Fotbal Club FCSB SA 1 – 5

Seria 6
– CSA Steaua – ACS Juniors Berceni 9 – 0
– FCSB Academy – CS Olimpic Snagov 5 – 0

Niciun comentariu

adauga un comentariu