Juniori U13, ultima etapă – oaspeții au amețit tabela!

lun, 20 decembrie 2021

În weekend-ul care a trecut, Juniorii U13 au jucat ultima etapă a turului campionatului lor – au fost scoruri fluviu, oaspeții marcând de trei ori 12 goluri, pe terenul gazdelor, semn că tinerii fotbaliști n-au obosit deloc și s-au bucurat de joc, chiar și la sfârșitul sezonului de toamnă.

În fiecare serie există câte-o echipă care n-a cunoscut înfrângerea – Voința Domnești, în Seria 1, și Stejarul Gruiu, în Seria 2. Doar că tinerii din Domnești au avut victorii la scor aproape de fiecare dată, stabilind și un record al eficacității, dacă vreți – au marcat, în medie, 9,6 goluri în fiecare meci, având la total 144 de goluri înscrise și, atenție, doar un singur gol primit!

În Seria 2, Stejarul Gruiu a marcat doar 89 de goluri la total, având o medie de 6,35 de reușite pe meci – statistica arată că stejarii au primit și ei trei goluri, în cele 14 jocuri disputate, arătând că apărarea a fost unul din punctele lor forte.

JUNIORI U13, Etapa 15
Seria 1
– CSL Ștefăneștii de Jos – ACS Voința Domnești 0 – 12
– ACS Dârvari – CSO Bragadiru 1 – 5
– ACS Viitorul Dragomirești Vale – ACS Viitorul Vidra 3 – 12
– CS Concordia Chiajna – ACS Juniors Berceni 5 – 2
– CS Berceni – ACS FC Academica Clinceni 0 – 12
– CS Cernica – ACSO Viitorul Pantelimon 2 – 0. Și să ne oprim pentru câteva fraze, la acest duel al vecinelor din Județul Ilfov, un derby geografic, dacă vreți, câștigat de gazde. Iată ce ne-a declarat antrenorul Ion Nica după meci:”Chiar dacă am dominat copios partida, spun că am făcut un meci slab, n-am fost un grup unit, fiecare a dorit să-și arate talentele, iar ratările au venit ca un fapt normal. Pentru retur avem mult de muncă, trebuie să lucrăm serios și la condiția fizică, dar și la capitolul tehnico-tactic. Golurile au fost marcate de Andrei Duță și Sorin Trifu”.

Seria 2
– CSL Ștefăneștii de Jos – AS Viitorul Petrăchioaia 2 – 10
– ACS Corbeanca – CS Stejarul Gruiu 0 – 5
– Școala de Fotbal Eugen Nae – FC Voluntari SA 2 – 1. De la Periș, antrenorul gazdelor (foto sus), Laurențiu Stan, a recunoscut că echipa sa a jucat rău în faza ofensivă:”Am avut multe ocazii, dar le-am irosit – copiii nu s-au mai concentrat atât de tare, în această ultimă partidă, însă rămân victoria și cele trei puncte, care s-au adunat în clasament. Mă mai văd cu copiii în această săptămână, după care le dau vacanță până în ianuarie – merită și ei această pauză, au muncit în acest tur, sunt mulțumit de ei și de locul ocupat în clasament. Sper să ne păstrăm tonusul și forța de joc și în retur și să încheiem pe podium, acest campionat”.

Niciun comentariu

adauga un comentariu