Jucător dat afară, după ce și-a făcut adversarul poponar!

mar, 20 aprilie 2021

Vorbim de clubul catalan de polo Natacio Sabadell și de sportivul său Nemanja Ubovic (foto), din Serbia. Iar cel care a reclamat agresiunile verbale asupra sa, pentru că au fost mai multe, este poloistul Victor Gutierrez, de la Real Canoe de Madrid. Sabadell chiar a emis o declarație presei, prin care informează că Ubovic nu va participa la antrenamente și meciuri oficiale, până când dosarul deschis de club pe 18 aprilie, în această problemă, nu va fi rezolvat.

”Sunt înregistrări care au scos la iveală insultele, ba chiar s-a și descoperit că nu numai jucătorul Gutierrez primește amenințări și alte cuvinte urâte, pe rețelele de socializare, cât și familia sa”, se arată în comunicatul lui Naracio Sabadell, care condamnă orice atitudini homofobe, xenofobe sau rasiste.

„Nu am vrut să-i acord importanță pentru că toți spunem lucruri prostești, la 200 de bătăi pe minut ale inimii, pe care ulterior le regretăm. Dar la finalul meciului nu am vrut să-i strâng mâna din cauza a ceea ce mi-a spus și m-a numit din nou poponar”, a spus Gutierrez (foto jos). ”Din păcate, a auzit un partener de-al meu și sunt destul de afectat. Sunt mândru să fiu cine sunt, să fiu homosexual, gay, poponar, că pentru mine nu este o insultă, dar mi-a atins fibra”, a mai spus poloistul, care și-a amintit, în lacrimi, că a trăit și alte episoade similare, dar nu a vrut niciodată să le denunțe pentru că a preferat să lanseze un mesaj conciliant. „Dar nu vreau să mai las să treacă”, a spus sportivul, care a subliniat că pledează pentru „toleranță zero” cu astfel de comportamente și că, dacă tace din nou, ar face „o favoare dezagreantă” poloului pe apă, sportului și idealurilor sale.

Comments are closed.