Jocuri fără gol. Tunariul nu găsește drumul către poartă

lun, 01 aprilie 2019

CS Tunari a traversat un nou meci fără gol marcat

Echipa antrenată de Ștefan Odoroabă nu găsește mai deloc drumul către porțile adverse în startului returului de campionat. Ilfovenii au avut parte de o pregătire de bun nivel înaintea startului în retur, inclusiv un cantonament la Cheile Grădiștei, au primit și întăriri la nivelul lotului de jucători, dar rezultatele favorabile au întârziat să apară.
Ultima partidă de campionat a mai adăugat în contul Tunariului un joc fără gol marcat. Meciul cu formaţia secundă a FCSB a certificat lipsa de eficacitate a unei echipe care a înscris în cele patru partide din returul de campionat un singur gol, în disputa din deplasare cu SC Popești Leordeni care a adus, la final, un punct important pentru Oșca și compania la adăpostul remizei, 1-1, realizate pe terenul adversarei.
CS Tunari se menţine pe locul şase în ierarhia la zi, cu 28 de puncte, la patru lungimi de SC Popeşti Leordeni clasată cu o poziţie mai sus.

1 comentariu la "Jocuri fără gol. Tunariul nu găsește drumul către poartă"
  1. Spiri spune:

    Pai cu un antrenor betiv cum e Hodoroaba mai degraba gasesc drumul spre sticlele de vin…dar daca e tinut in brate de cine trebuie ce sa i faci…