Iulian Mihăescu a preluat Ștefăneștiul

vin, 03 februarie 2012

iulian-mihaescu-stefanestiPrezent alături de echipă din postura de director tehnic pe parcursul turului, Iulian Mihăescu a făcut în weekendul trecut pasul cel mare spre banca Ștefăneștiului. De duminică ilfovenii au încheiat colaborarea cu Dragoș Mihalache, secundul lui Mihăescu urmând a fi Daniel Dumitrache.

La nivel de lot, după aducerea veteranilor Zeciu și Ștefan Ciobanu, ilfovenii au mai acoperit câteva posturi deficitare prin aducerea fundaşului Topor de la Călărași şi a atacantului Vasile Pop de la U Cluj. Penultima piesă din puzzle pare a fi un alt junior, mijlocaşul Costel Ilie de la Dunărea Călăraşi, dar momentan nu s-a luat o decizie în privinţa lui.

Ziceam mai sus de penultima piesă, fiindcă a mai rămas un post descoperit, între buturi ilfovenii având doar două opţiuni, ambele sub 20 de ani. Titularul incontestabil va fi singurul portar rămas din tur, Felix Manciu. Rezerva lui este în acest moment juniorul Gheţu, venit de la Tunari. A existat şi varianta Alex Oprea, dar fostul dinamovist nu a ajuns la un acord cu Ştefăneştiul.

Comments are closed.