Irinei Begu îi priește și la Roma!

vin, 13 mai 2016

Jucătoarea noastră de tenis pare să fie în vârful de formă al carierei sale – după un turneu excelent la Madrid, unde a ajuns în sferturi, fiind eliminată de Simona Halep, Irina Begu, poziția 35 în lume, a traversat Mediterana, printre Corsica și Sardinia, ca să ajungă mai repede în Italia, la Roma, la un mare turneu WTA, dotat cu premii de 2.599.600 de euro.

Și la Roma a-nceput în forță, acumulând, până acum, trei victorii, una mai prețioasă ca alta. Sigur, marea surpriză se numește Victoria Azarenka, din belarus, jucătoare de pe locul șase mondial, care a trebuit să se recunoscă și ea învinsă de campioana noastră, Irina Begu. Iată rezultatele de până acum:

– Turui I 6-3, 6-0, cu Margarita Gasparyan, Rusia, locul 52 mondial
– Turul II 6-3, 6-2 cu Victoria Azarenka, Nelarus, numărul șase WTA
– Turul III 6-1, 6-4, cu Daria Kasatkina, Rusia, numărul 33 mondial
– În Sferturile de finală, românca o va întâlni pe jucătoarea japoneză Misaki Doi, locul 45 WTA

Irina Begu este în sferturi de finală și în proba de dublu, alături de Monica Niculescu, după ce au învins în ultima partidă perechea Chan(Taiwan)/Groenfeld(Germania). În această fază, cele două românce vor da piept cu cuplul Babos (Ungaria)/Svedova (Kazahstan). În primul tur, Begu și Niculeascu le-au învins pe rusoaicele Kuznetsova și Pavlyuchenkova, scor 4-6, 6-3, 10-7.

Comments are closed.