Întăriri de la Ceptura pentru Baloteşti?

lun, 06 decembrie 2010

Ultimele zvonuri dau drept certă păstrarea veteranului Ion Burchi la CS Baloteşti şi după terminarea contractului care îi expiră pe 15 decembrie.

Sosit pe banca ilfovenilor la jumătatea lui septembrie, se pare că Burchi are în plan, în cazul în care va continua aici, să aducă întăriri la echipă din judeţul natal, Prahova. Astfel, surse sigure susţin că interesul lui Burchi l-ar constitui câţiva jucători de la vicecampioana de toamnă a Ligii a IV-a prahovene, CS Ceptura.

Mai mult, antrenorul-jucător al Baloteştiului ar vrea ca primul amical după reluarea pregătirilor să îl dispute cu această echipă. Gruparea prahoveană îl care ca antrenor-jucător pe fostul mijlocaş al Chimiei Brazi, Daniel Suditu

Cel mai probabil, principalul vizat de Burchi este golgheterul Cosmin Elisei, care a mai jucat în campionatul ilfovean acum ceva vreme sub culorile echipei din Corbeanca

11 de comentarii pentru "Întăriri de la Ceptura pentru Baloteşti?"
 1. anonim spune:

  La Corbeanca a fost praf acest Elisei, Ioane daca vrei sa faci treaba la Balotesti, trebuie sa iei baieti tineri care vor sa creasca nu elefanti batrani.

 2. burchiionut spune:

  as vrea 2 jucatori de la ceptura …..si pe elisei dar sa mai creasca ….

 3. burchiionut spune:

  mi-e prieten dar sincer nu ma va ajuta cu nimic ..asta daca eu voi ramane la balotesti desigur

 4. radoi marian spune:

  de ce nu ma ei pe mine ioane sau crezi k nu fac fata

 5. radoi marian spune:

  am incredere in tine k antrenor de si la banesti nu ma prea bagi DUPA MINE ESTI CEL MAI MARE ANTRENOR PE CRE LAM INTALNIT PANA ACUM

 6. radoi marian spune:

  APROPO DE LA BANESTI URLETA EI PE CINEVA

 7. Dani spune:

  Bravo Ioane, succes in continuare si cand ajungi mare sa nu uiti cine a avut curaj sa-ti dea prima data pe mana o echipa. Sarbatori fericite alaturi de familie.

 8. burchiionut spune:

  multumesc pt urari ,la fel si tie si fam tale si sper sa ajung intr-o zi ..mare …asa cum zici ….si cu siguranta nu o sa uit pe cei care au avut sau au incredere in mine ..

 9. ion b spune:

  mariane eu te i-au la balotesti dar am auzit ca vrea sa te ia JIUL pe tine …………{APA }…

 10. anonim spune:

  uita-te mai atent in ograda celor de la CS Ceptura

 11. BURCHI spune:

  MAI BINE TE INTORCI LA CORBEANCA BURCHI IDOLUL TAU TE SALUTA….