Înlocuitor supriză pentru Ion Moldovan? Cu cine a discutat conducerea Concordiei Chiajna

joi, 05 aprilie 2018

Concordia Chiajna s-ar putea despărți de antrenorul Ion Moldovan la finalul acestui sezon de campionat, iar înlocuitorul său ar putea reprezenta o surpriză pentru toată lumea.

„Vulturii” se luptă pentru salvarea de la retrogradare, iar presiunea este foarte mare. Distanța dintre echipe este una foarte mică, iar ordinea din clasament se poate schimba oricând. După trei etape disputate în play-out, Concordia ocupă locul 4, cu 16 puncte, la doar două puncte distanță de locul de baraj și la trei puncte de primul loc care retrogradează direct.

Un nume surpriză a apărut pe lista ilfovenilor, iar anunțul a fost făcut chiar de el. Este vorba despre Adrian Mutu, proaspăt absolvent al Licenței A.

„Am discutat şi cu Chiajna şi cu o echipa, dar nu vreau să-i spun numele că nu e frumos. Prefer din vară. În vară e normal să iei o echipa de la început, să faci antrenamentele, să faci pregătirea aşa cum vrei tu. Cred că e mai bine şi prefer să aştept din vară”, a declarat Adrian Mutu, potrivit Telekom Sport.

După ce Astra Giurgiu s-a despărțit de Edward Iordănescu, numele lui Adrian Mutu a apărut pe lista antrenorilor care ar fi putut să preia echipa, dar giurgiuvenii l-au ales în cele din urmă pe Gheorghe Mulțescu. „Briliantul” a confirmat faptul că a purtat discuții cu cei din conducerea fostei campioane și că ar fi existat posibilitatea ca el să debuteze în antrenorat chiar în Liga I.

„Mă întrebi dacă am discutat cu Astra? Ok. Da, am discutat. Nu, n-a fost un zvon. M-am întâlnit cu toată conducera echipei am vorbit şi cu domnul Niculae la telefon. I-am spus ce-mi doresc. Ei au avut şi alţi antrenori, au discutat şi cu alţi antrentori aşa cum se întâmplă de multe ori pentru că ştiu că am fost şi eu în locul lor şi am făcut la fel la Dinamo. L-au ales Mulţescu, n-am ce să spun. Le doresc baftă şi sper să aibă rezultate bune”, a mai spus Mutu.

Comments are closed.