Incredibil, un arbitru a rechemat jucătorii în teren, după fluierul final!

lun, 26 aprilie 2021

S-a întâmplat în zilele noastră, mai precis în campionatul Spaniei. La meciul dintre Sevilla și Granada, arbitrul De Burgos Bengoetxea a prelungit partida cu 4 minute, însă, culmea, a fluierat finalul după numai 3 minute, meciul încheindu-se cu succesul gazdelor, scor 2 – 1.

Jucătorii n-au intrat la cabine, pentru că n-au voie să le folosească, dar au început să se dezbrace la marginea terenului și să se schimbe. Dar, surpriză, arbitrul a fost luat la rost, de către oficialii echipei oaspete, care i-au arătat lui De Burgos că a oprit meciul cu un minut mai devreme.

Atunci, cavalerul în negru a fluierat adunarea echipelor pe teren, dar a trebuit să aștepte câteva minute, pentru că mulți nu mai aveau echipamentele pe ei. Și cei 22 de jucători au revenit pe Sanchez Pizjuan, cum se numește stadionul Sevillei, și au reînceput partida, pentru o perioadă de încă un minut.Tabela nu s-a mai schimbat, iar cele trei puncta au fost cucerite de Sevilla, care a avansat în clasament și se află la numai un punct de liderul Atletico Madrid.

Comments are closed.