Încredere maximă la Slobozia. “Nu contează cu cine jucăm!”

joi, 28 mai 2020

FRF va decide cine va fi adversarul din barajul de promovare pentru Unirea Slobozia

Dreptul călăreşenilor de la Mostiştea Ulmu de a susţine barajul de promovare în eşalonul secund este contestat de CS Afumaţi.
Ilfovenii au înaintat către FRF o sesizare care va fi analizată cel mai probabil săptămâna viitoare. Cred că Dumnezeu face dreptate indiferent de momentul ales.

“Așteptăm cu nerăbdare soluționarea acestei sesizări și disputarea celor două jocuri de baraj cu Unirea Slobozia. Avem încredere deplină în FRF și comisiile juridice ale acesteia, că vor soluționa drept și legal sesizarea depusă de clubul nostru în cazul jucătorului Petre Costin Marian”, a punctat Daniel Neagu, directorul executiv al CS Afumați.

“Nu contează adversarul, suntem pregătiți să jucăm cu oricare dintre cele două echipe. Am încredere în echipă și în stafful tehnic. Obiectivul este unul singur: promovarea în Liga 2”, a spus, la rândul lui, Ilie Lemnaru, preşedintele formaţiei ialomiţene.

4 de comentarii pentru "Încredere maximă la Slobozia. “Nu contează cu cine jucăm!”"
 1. Suporter spune:

  La ce abuzuri au facut cei din FRF si la ce realtie are finantatorul celor de la Ulmu nu o sa se judece corect cazul jucatoruluj care a jucat pe fals la Modelul. Alt rezultat in afara de 3-0 pentru Afumati la acel meci nu exista sa se ia in considerare. Federatia a inchis campionatul din Liga 3 si Liga 2 la cererea presedintilor dimetanti de la cluburile retrogradate.RUSINE!

 2. Flavius spune:

  Nu cred ca afumatiu mai are vreo sansa sa se schimbe ceva pentru ca nu poti dupa 7 sau 8 luni sa faci o contestatie asta trebuia facuta dupa meci

  • Pascu Cristian spune:

   Eu cred ca se poate face contestatie oricand pe durata intregului sezon competitional. Daca este corecta, putem vedea Afumatiul jucand cu Slobozia la baraj.

 3. Gigel spune:

  Cat timp campionatul era in curs de desfasurare si nu s a trecut la noul campionat e clar ca Afumatiul o sa aibe castig de cauza,asta doar daca cei de la FRF nu inventeaza peste noapte alte regulamente.