Incepe balul! Fotbalul ilfovean revine pe stadioane

vin, 06 august 2021

Dupa lupte “seculare”, Liga a 4-a de Ilfov se apropie de un nou inceput.

Blocata de pandemie in sezonul trecut si de luptele pentru putere, Liga a 4-a de Ilfov isi va relua activitatea sportiva incepand cu 4 Septembrie.

In aceasta saptamana, la initiativa lui Madalin Ionita s-a realizat o intalnire a membrilor AJF Ilfov pentru reluarea activitatii sportive.
Oripilati de interesele de grupa in a detine fraiele forului ilfovean, iubitorii fotbalului au reusit sa gaseasca o solutie pentru inceperea campionatelor de fotbal la nivel de judet.

„Vrem sa jucam fotbal!” a fost declaratia plina de naduf a lui Madalin Ionita.

Concluziile intalnirii membrilor afiliati ai AJF Ilfov au fost urmatoarele:

Liga a 4-a va incepe pe 4 Septembrie si va fi formata din doua serii cu cate 10 echipe:

 

Seria 1 Seria 2
Branesti Berceni
Buftea Bragadiru
Corbeanca Ciorogarla
Crevedia 2018 Cornetu
Glina Vointa Domnesti
Pantelimon Dragomiresti
Petrechioaia Juniors Berceni
ARD Snagov Magurele
Stefanesti Sabareni
Peris Viitorul Domnesti

 

Castigatoarea campionatului de fotbal Liga a 4-a se va desemna la finalul unui baraj disputat intre primele doua echipe ale fiecarei serii.

In Liga a 5-a va retrograda ultima echipa clasata in fiecare serie.

Foarte interesant este faptul ca la playoff nu va avea drept de participare nicio echipa nou participanta direct in Liga a 4-a.
Faptul ca echipe nou infiintate participa direct in Liga a 4-a dovedeste odata in plus ca principiile sportive nu reprezinta o prioritate pentru intrecerea sportiva. Practic, interesele de moment si cele de grup, nu au parasit si nu vor parasi cladirea in care isi desfasoara activitatea AJF Ilfov.

Va exista si o Liga a 5-a…

Cine nu a vrut sa participle in Liga a 4-a, s-a inscris in ultimul esalon fotbalistic ilfovean.

Astfel, in Liga a 5-a se vor intrece 11 echipe:

Liga a 5-a
Burias
Crevedia 2019
Darasti
Dirza
1 Decembrie
Ganeasa
Gradistea
Fratia
Islaz
Pasarea
Vidra

 

Totalizand numarul echipelor participante la competitiile fotbalistice din judet, observam un mare interes pentru activitatea sportiva.
31 echipe sportive vor lua startul la inceputul lunii septembrie la poate cea mai interesanta editie de campionat.

Totusi, sa nu uitam de legalitatea hotararilor acestei intalnire: din totalul de 42 membrii afiliati au participat 24, fapt ce nu indeplineste conditia de cvorum de 2/3 necesara pentru a lua astfel de decizii organizatorice.
Dar cum Statutul AJF Ilfov a fost intotdeauna incalcat cu stoicism, ce mai conteaza inca o hiba de respectare a legii de organizare?

Sa fie fotbal!

25 de comentarii pentru "Incepe balul! Fotbalul ilfovean revine pe stadioane"
 1. NOUTATI LA AJF ILFOV!!! spune:

  Buna ziua.
  Domnule Manea veti dreptate in articolul dumneavoastra ca a avut loc o intalnire intre membrii afiliati pentru reluarea competitiilor, dar intalnirea care a avut loc la stadionul Stefanesti a fost de fapt un simulacru de ADUNARE GENERALA NESTATUTARA! Cand afirm aceste lucruri ma bazez pe statut:
  – Adunarea Generala nu a fost convocata conform STATUTULUI pentru ca nu s-a respectat procedurile pentru a aduna membrii afiliati;
  – Aceasta AG nu a indeplinit CVORUMUL!!!!!!!!!!!!
  – Orice hotarare luata in cadrul acelei AG este NULA!
  – Campionatele care se doresc a se incepe nu vor fi regulamentare, deoarece unele echipe care vor sa evolueze in Liga 4 au fost introduse incalcandu-se grav ROAF-ul! Ma intreb acum dl Ardeleanu de la ARD Snagov si dl Bratu de la Juniors Berceni nu mai urla ca se incalca regulamentele si echipele lor sunt bagate pe Blat in Liga 4 alaturi de alte echipe?? Domnilor oare nu trebuie sa incepeti campionatul cu echipele dvs din LIGA 5!

  In acest moment la AJF Ilfov se face totul pe repede inainte fara a gandi si calcand totul in picioare: pricipii, regulament, statut, orice doar sa iasa cum vor unii!!

  Este o rusine si o mascarada tot ce se intampla in acest moment la AJF Ilfov!! Am crezut ca o data cu schimbarea se va intampla ceva bun pentru fotbalul ilvovean, dar cu regret spun ca totul a ramas la fel! Interese meschine, manevre, misculatii, aranjamente si combinatii! Aceste cuvinte reprezinta imaginea fotbalului ilfovean condus de AJF!!
  As vrea sa va vad domnule Manea cum abordati cele relatate mai sus! Va sfatuiesc sa aveti grija sa nu va suparati prietenii daca scrieti adevarul!!

  • xyz spune:

   Adevarat. Imaginea fotbalului din Ilfov a fost, este si cred ca va fi in continuare deplorabila. Nu cred ca se va schimba ceva pentru moment. Pacat de oamenii de la cluburi si primarii care fac eforturi sa sustina fotbalul la ei in localitate si altii isi bat joc de tot.

 2. www spune:

  cand incepe liga 5 si vreau sa stiu si eu daca sa tras la sorti programul turului???

 3. SPARTACUS spune:

  Toata lumea il blama pe buna dreptate pe Mitica ca ii acopera pe Nita, Grecu si Sange, care trebuie sa fim corecti si sa spunem ca acestia au fost CANCERUL fotbalului Ilfovean, dar acum ce facem cu aceste incalcari ale statutului si regulamentului? Domnilor treziti-va si puneti lucrurile la punct si scapati de toti care nu doresc binele Ilfovului.

 4. Balta Fogarrasssy spune:

  Buna ziua,
  Cum apreciati incalcarea flagranta a ROAF prin care este admis clubul din Dambovita, Crevedia? Daca la copii si juniori este permis ca echipe din alte judete sa activeze in competitiile unui alt AJF, la seniori acest lucru este interzis.
  Cum comentati?

 5. Florin spune:

  Eu nu inteleg de ce Liga a 4-a are doua serii si Liga a 5-a una, ar trebui invers. Daca scrie in acte ca joaca in Liga a 4-a se simt mai bine, chiar daca nu au promovat pe teren? Care sunt obiectivele acestor cluburi judetene, vor sa castige Champions League? 14 serii in Liga a 4-a si 26 de etape fara play-off sau alte rahaturi din astea. Si ar trebui batut in cuie pentru urmatorii 50 de ani, sa aiba oamenii un punct de reper, sa aiba pentru ce sa joace in Ligile inferioare. Si excluse echipele fara C.I.S.

  • Florin spune:

   14 echipe in Liga a 4-a ;))

   • Membru afiliat spune:

    Da, 14 echipe în liga a 4-a și 2 serii liga a 5-a
    Noii afiliați pot face o liga a 6-a

  • Membru afiliat spune:

   Dacă piramida e cu fundul în sus 🤣
   Ce să-i faci când promiți pentru voturi ce a promis și Oprea (două serii sud/nord la Liga a 4-a)
   Totul pentru funcție, raționament 0 barat

 6. Corona.Virus spune:

  Cum sa alegi interimar pe unul din Dâmbovița (Crevedia) sa stabilească comisiile Ajf Ilfov!!!
  Mădăline sa ne scuzi dar ești depășit atâta timp cât vrei doar interesul lui Buhac să-l satisfaci…
  Ne meritam soarta!!!!
  Diseară la Ștefănești se vor stabilii comisiile la care vor lucra, tot noi 😜
  Se vrea schimbare aka by PINOCCHIO….

 7. Cunoscător spune:

  Conform art. 8 din Regulamentul de punere in aplicare a OG 26/2000, organele de conducere pot prelua prerogativele numai după înscrierea acestuia în RAF.
  Întrucât hotărârile Adunării generale au fost suspendate prin hotărârea instanței Buftea, fiind executorie, vechea administrație (Comitet Executiv) rămâne în funcție și conduce asociația până la soluționarea tuturor cailor de atac parcurse.
  Toate încercările de încălcare a hotărârilor judecătorești prin convocari de Adunarii Generale Extraordinare, au caracter penal.
  Competițiile pot fi organizate fără probleme de Comisiile existente

 8. Wwww spune:

  Vulturi pasarea-Islaz 1-7 La final

 9. Islaz spune:

  Dar la ajf este trecut Vulturi Pasarea Gloria Islaz 1 6

 10. Wwww spune:

  Probabil ca arbitri i-au luat somnul mai ales centralul ă fost aerian la acest meci!! ??????

 11. Branesti spune:

  Domnul carbitru Ducman pilaf pe lângă ca nu știe regulamentul mai și pute de nesimțire când cineva încearcă să-l corecteze cu regulamentul în mana.
  A furat un gol și munca echipei Islaz!!!
  Alooo Ajf ce facem cu habarnistii ăștia??? A-ți promis schimbare și mergem tot cu incompetenții ăștia aroganți și slabi pregătiți?
  Așteptăm reactia conducătorilor vizavi de comisia de arbitraj

 12. Wwww spune:

  Va rugam ajf sa rezolvati aceasta situatie deci1-7 nu 1-6cine stie pote cu acel gol ajungem in liga 1 !!!!??????? bineînțeles glumesc ,rusine ajf!!!?????

 13. Niște tarani spune:

  Panaramele naibi, Islazul se crede Real Madrid 😂😂 Ion Cîrnatu se vede deja Florentino Perez 😂😂😂😂
  Pasarea vai de mama ei, doi jucatori au leșinat pe teren de atâta efort 😂😂😂 5 pe fals și omul Providenței Stelica, care a făcut ce știe el mai bine, scuipa arbitrii și ii înjură 😂😂
  Demisia !!!!!

 14. Dani spune:

  Este păcat sa jignești și sa vorbești urat asa cu Este Nea Stelica și Ion Carnat care fac niște eforturi ca nu este ușor sa organizezi un meci de fotbal în ziua de astăzi iar voi uni știți sa jigniți sau sa reproșați respect Vulturi Pasarea Și Gloria Islaz pentru efortul depus Duminica Felicitari

 15. Marius spune:

  Dacă nu juca Ciprian la voi nu mai Macaneati respect Bătrâne mai poți nu te lasă bravo ți-e dar ști ce au făcut domni de la voi acum 2 ani după meci când tu și copii din din Pasarea ia-ți bătut cum fugeau sa facă Contestație ca tot tu Cipica ii umilisei cu copii ăia de atunci respect ți-e Cipi dar celor de la Islaz le bat obrazul atât am avut de spus Hai Vulturi

 16. Costi spune:

  Domni de la Islaz nu îl mai înjurați pe Cipica aloooo Islazu gura mica fără el sunteți morții gata lăsați gura și fiecare echipa cu jucători lor

 17. Wwww spune:

  Revin cu detalii pentru nea Steluta tot respectul meu nu este frumos sa vorbest urat de el este un om de caracter la fel si pt Ionel carnatambi isi dau tot interesu sa avem si noi fotbal….

 18. Wwww spune:

  Cine e pe primul loc Cine e pe primul loc Izlazu Izlazu…. VA RUGAM AJF-UL REZOLVATI PROBLEMA CU MECIUL DIN PRIMA ETAPA vulturi pasarea -GLORIA IZLAZ SCORUL FINAL A FOST 1-7 NU 1-6 ce fac arbitri dorm la meciuri rusine????!!!!….

 19. rrrr spune:

  Alo AJF-UL ce faceti dormiti a fost ieri meciul de cupa GLORIA IZLAZ-stefanesti cu arbitru de la centru un nesanatos nebun nu stiu cum sa-l caracterizez pana in minutl 60 a fost 1-0 pt IZLAZ iar pana la finalul meciului acest arbitru ia inpins de la spate pe cei de la stefanesti echipa care cred ca nu stie si sa piarda nu numai victorii in 5 minute sa facut3-1 dupa aceea scorul a fost 3-2 imediat lovitura libera din 16 m si sa facut 4-2 scor final totul datorita acestui arbitru nesanatos nu mai spun ca la 3-2 IZLAZU a avut o ocazie singur cu portarul si a scos mingea de la vinclu rusine sa le fie echipele mici nu au nici o sansa cu arbitri de genul acesta……..!!!!!!!??????

 20. Asistent spune:

  RRR. Vezi ca ai văzut alt meci în cupa cred..în repriza a 2 gazdele au cazut fizic..au pus mana intentionat pe minge și arbitrul n a acordat al 2 galben și rosu pt gazde ca să nu le dea stefanestiul cu terenul și mai rău în cap…nu mai pune rezultatul pe seama arbitrilor si vezi ca la 1-0 pt gazde nu mai existau mingi pe teren și la 3 la 1 au reapărut miraculos..deci beliți ochii mai bine la ce se întâmplă pe teren și nu mai dati vina pe unii și pe alții.. atât au putut baietii din islaz!