Încă un faliment! Unirea Ștefănești a reziliat contractele tuturor fotbaliștilor pe care îi avea

vin, 30 decembrie 2016

Dacă la startul sezonului ne mândream cu un număr record de echipe ilfovene în Liga 2, finalul anului aduce o nouă dispariție. Conform lui Adrian Matei, fostul antrenor al celor de la Unirea Tărlungeni (Ștefănești), echipa se pregătește să își pună lacătul.

„Miercuri mi-am reziliat contractul si, din ce am inteles, si jucatorii au facut asta. Nu stiu daca echipa se va retrage, dar fara antrenor si jucatori e greu de crezut altceva. Era clar ca nu mergeam pe o cale buna din toate punctele de vedere.

La inceput am spus ca daca terminam campionat ne vom salva, dar prioritar a fost sa existe bani pentru a merge mai departe.

Gheorghe Serban, patronul, un om foarte ok, dar singurul lucru care trebuia sa se intample era ca el sa fie ajutat de catre autoritatile locale.

Cred ca regulamentul nu ajuta fotbalul in acest moment. Cred ca primele trei ligi ar trebuie sa fie profesioniste, iar in Liga 3 sa existe mai putine serii.”, a declarat antrenorul Adrian Matei, in cadrul emisunii „Fluier final”, la Sport Total FM.

Vă reamintim că Unirea a venit în Ilfov în această vară după o ”fuziune” cu Ștefănești

2 de comentarii pentru "Încă un faliment! Unirea Ștefănești a reziliat contractele tuturor fotbaliștilor pe care îi avea"
  1. Aron spune:

    Asta este directia pe care o urmeaza ” BALOTESTI si CLINCENI

    • Anonim spune:

      Ai auzit sau stii cumva ca a facut vreo fuziune Clinceniul sau Balotestiul? Vorbesti sa te afli in treaba