Inca o Adunare Generala de Alegeri la AJF Ilfov

lun, 19 aprilie 2021

Se intampla lucruri la nivel de fotbal ilfovean.

De ceva vreme, in plina pandemie, circula la nivel judetean o adresa pentru strangerea de semnaturi pentru schimbarea persoanelor din conducerea Asociatiei Judetene de Fotbal.
Nimic nou. Nu ne amintim daca, dupa revolutia din ’89, s-a intamplat ca un presedinte sa-si duca mandatul pana la capat.
Intotdeauna s-au strans semnaturi pentru convocarea unei Adunari Generale pentru alegeri.

Asa s-a intamplat cu Gica Moise, cu Gabriel Oprea , asa se intampla si cu Mitica Craciun, presedintele in functie, ales cu unanimitate de voturi acum aproape 3 ani.

S-au strans semnaturile, avem alegeri

Hartia cu semnaturi s-a depus la secretariatul organizatiei, iar in urma sedintei Comitetului Executiv al AJF Ilfov din 09 Aprilie, s-a stabilit convocarea Adunarii Generale pentru alegeri pentru data de 05 Mai 2021.

Termenul pe care il au canditatii pentru depunerea dosarelor de candidature este 19 Aprilie.
Din informatiile pe care le detinem la aceasta ora s-au depus doua dosare pentru functia de Presdinte al AJF Ilfov:
– Mitica Craciun – actualul presedinte
– Constantin Buhac – Presedinte Viitorul Domnesti

Ce va iesi vom vedea zilele urmatoare.

Important este faptul ca Federatia Romana de Fotbal a definitivat protocolul de promovare in Liga a 3-a iar timpul pentru desemnarea echipei judetene care va participa la barajul de promovare este extrem de scurt.

1 comentariu la "Inca o Adunare Generala de Alegeri la AJF Ilfov"
  1. Mihai Tudor spune:

    Adică Mitica Craciun actualul președinte mai candidează??? Alooo are 74 de ani să-și vadă de pensie ca a păcălit Județul Ilfov în ultimii 5 ani de când este președinte 2016.
    Falimentul fotbalului Ilfovean i se datorează în proporție foarte mare!!!
    Sper din tot sufletul sa se schimbe ceva la alegeri sa vina o conducere cu proiecte noi și strategii moderne ca de creion și guma de șters suntem sătui fraților!!!