În plină pandemie, voleiul feminin a decis să vină la fileu!

mar, 03 noiembrie 2020

Și Federația de specialitate a împărțit cele 12 echipe în trei grupe, jocurile desfășurându-se în sistem turneu, la Tg. Mureș, la București, în Sala Rapid, și la Tâtgoviște. ”N-am avut niciun incident la niciunul din turnee, și mă refer, în primul rând, la acest păcătos de COVID-19. Au fost doar două infectări, una la echipa din Blaj și celelalte două la gruparea din Lugoj, descoperite înainte ca team-urile respective să ajungă în orașele unde au fost repartizate. Noi, cei de la Federație suntem mulțumiți de cum au decurs jocurile și vomcontinua cu Turneul al II-lea, chiar în această săptămână”, ne spunea președintele Federației de Volei, Adin Cojocaru.

Iată rezultatele înregistrate:
GRUPA 1
– CSM Târgoviște – CS U NTT Data Cluj 3 – 0
– Data Cluj – CSO Voluntari 3 – 2
– CSM Târgoviște – CSO Voluntari 3 – 0
GRUPA 2
– CSM Volei Alba Blaj – CS Dinamo București 3 – 1
– Dinamo – CSM Lugoj 3 – 0
– Alba Blaj – CSM Lugoj 3 – 0
GRUPA 3
– CSU Medicina CNUE Tg. Mureș – CS Știința Bacău 1 – 3
– Știința Bacău – CS Medgidia 1 – 3
– Medicina Tg Mureș – CS Medgidia 1 – 3
GRUPA 4
– Rapid – FC Argeș 3 – 0
– CSU Belor Galați – FC Argeș 3 – 0
– Rapid – Belor 2 – 3

”Pot să spun că au fost două rezultate mai puțin scontate, și mă refer aici la victoria fetelor de la Medgidia (foto prezentare) în fața voleibalistelor din Bacău, 3-2, cât și înfrângerea pe care CSO Voluntari a înregistrat-o în fața celor de la Data Cluj, dar aici aș spune că forțele sunt aproximativ egale. Și mergem mai departe, pentru că următorul turneu, cu alte două etape, va avea loc chiar la finalul acestei săptămâni, în perioada 6 – 8 noiembrie”, completa președintele. Vă vom ține la curent!
În clasament, pe primele trei locuri se află CSM Târgoviște și Volei Alba Blaj (foto jos), ambele cu câte 6 puncte, urmate de Belor Galați, cu 5 puncte. La coada clasamentului se află CSM Lugoj și FC Argeș, cu câte zero puncte.

Comments are closed.