Ilfov | Cupa Romaniei | Etapa a 3-a | Program si rezultate

mie, 31 octombrie 2018

Daca pe plan national Cupa Romaniei a ajuns la faza optimilor de finala, si in Ilfov, aceeasi Cupa a Romaniei, este in plina desfasurare.
Tot in faza de optimi, numai ca pe judet.

Program complet al meciurilor din optimi

Viitorul Vidra – CS Ciorogarla1-3

CS Glina – CS Magurele – 5-2

CS Berceni – Unirea Dobroiesti – 8-1

Speranta Sabareni – Viitorul Dragomiresti  – 07.11.2018

ACS Corbeanca – FC Voluntari – 07.11.2018

Vulturii Pasarea – Viitorul Petrechioaia – 4-3

CSO Bragadiru – Athletico Floreasca – 7-0

Viitorul Pantelimon – sta – Calificata deja in sferturi

Nota – echipele scrise cu bold(ingrosat) s-au calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei

10 de comentarii pentru "Ilfov | Cupa Romaniei | Etapa a 3-a | Program si rezultate"
 1. Pipa "Turbatul" spune:

  Pentru un prieten intreb si eu , cate jocuri va fi jucat Corbeanca in cupa pana in faza sferturilor avand in vedere urmatoale:
  -In prima faza nu a participat
  In a doua faza va beneficia de faptul ca Voluntari fiind echipa satelit nu va participa.
  Sa faca AJF parti-prie pentru cei care fac galagia mai mare pe principiul : copilul care nu plange nu primeste mancare,sau o fi o coincidenta extrem de favorabila,nevinovata si norocoasa de care se bucura imaculata echipa CS Corbeanca?

 2. LaGrandeFamilia spune:

  Domnule Pipa, hai sa îți spun eu cum stau lucrurile la împărăția Vopsitului pensionar !!!
  Toti cei care au facut tam-tam, s-au ales cu ceva avantaje din partea prea slavitilor învechiți conducători.
  Această strategie este gândită bine-nțeles, pentru a putea avea liniște la casierie !!!
  Sa vedeti ca nu vorbesc decat la concret îți dau si câteva exemple:
  1. Razvan Ardeleanu, Coordonatorul clubului de fotbal ARD Snagov, pana mai acum 2 ani, era cea mai vocala persoana si critica pe bune si cu argumente, activitatea dubioasa din cadrul Ajf Ilfov .
  Cum a criticat, cum a fost chemat prin luna Decembrie a anului 2016, la o întâlnire festivă (mici, fripturi si un pahar de vin) la stadionul din Berceni si imediat a fost uns antrenor- coordonator peste toate selectionatele judetene de fotbal !!! Rezultatul ???
  Liniște totala !!!
  2. Pescărușul Grădiștea prin vocea viceprimarului-conducator-antrenor-profesor de sport-expert in foLbal domnul RADU Florinel, care după fiecare joc, făcea turul conducatorilor din cadrul Ajf Ilfov, organizand conferințe telefonice, cu mai marii împărăției vopsite si efectiv îi certa si urla la ei de proasta gestionare existența in cadrul Ajf Ilfov dar mai ales in departamentul arbitraj, condus de PapaLapte – Stanescu Florin (era preferatul)
  Aceasta echipa a fost iertataă si păsuită de către toate comisiile din cadrul Ajf Ilfov anii de-a rândul . Toata lumea știe ce scandaluri si ce alergări de arbitrii au fost la Grădiștea !!!
  Rezultatul???
  Au organizat un chef cand in această toamnă ”au reușit” sa desființeze acest club.
  3. -ILFOVSPORT- principalul organ de presa,din viața sportivă a județului Ilfov, ce trata in mod obiectiv si real si chiar mediatiza, scoțând la iveală matrapazlâcurile si golăniile existente in cadrul Ajf Ilfov, de ceva timp (cam 3 luni) TACE !!!
  Domnilor dragi cititori …oare de ce???
  De 2-3 ani nu s-a facut public o cronica detaliată a etapelor de Liga 4 si 5 asa cum se face acum, înainte de fiecare etapa si culmea la 10-15 minute după terminarea jocurilor, rezultatele sunt pe site cu o precizie extraordinara !!!
  Oare ștergerea unor commeturi si chiar blocarea unor utilizatori care sunt cititori fideli si care nu au făcut decat printr-un limbaj decent sa demaște niște lucruri nelalocul lor !!!
  Linistea aceasta are legatura cu Întâlnirile periodice pe care le aveți cu mai marii conducători din cadrul Ajf Ilfov ????
  Da știu sunt incomod, știu multe despre trecutul glorios al acestor personaje si chiar sunt curios cum vor trata cazul din Weekend, in care o brigada de arbitrii a fost bătută si înjosită de către celebrii deja in județul Ilfov fratii Soare la jocul Ganeasa-Corbeanca
  Apropos unul juca pe fals !!!!
  To be continue…

 3. Mitica vine "Craciunul" spune:

  In completarea comentariului de mai sus as aminti si vestita comisie de competitii, condusa de invechitul si spagarul de serviciu ,fost presedinte AJF, Sanque careia i-as adresa o intrebare? Cum e posibil ca o echipa care a fost eliminata din cupa sa apara programata si in faza urmatoare,culmea de data asta a castigat si a mers chiar pana in sferturile fazei judetene. Pe 17 oct Berceni pierdea la Vidra in prima faza a cupei iar pe 31 oct ambele echipe disputa jocuri in optimile fazei judetene de Cupa Romaniei. De data asta Vidra pierde meciul cu Ciorogarla dar Berceni profitand de a doua sansa oferita in cupa de bercenarul Sanque castiga impotriva celor de la Dobroiesti si merg in sferturi. Circul dracu la competitii ,circul dracu la disciplina unde sunt amendati jucatori(care nu au participat la joc dar le-au fost folosite carnetele si au folosit jucatori pe fals) in locul echipelor care comit astfel de abateri,circul dracu la comisia de arbitri unde unii arbitri ajung la fara 5 la teren ,fara jambieri si echipament. E un haos de nedescris in toata miscarea fotbalistica ilfoveana.

 4. LaGrandeFamilia spune:

  Daca tot ati amintit de renumitul SANGE NiCU.olae hai sa va povestesc cum a fost el uns sef la AJF Ilfov si ce activitate glorioasa a avut ca presedinte in locul altui sef de banda hot profesionist CRUTESCU.
  La investirea taranoiului Bercenar- hot (Sange) , lipseau bani mulți de la AJF , omul de legătura între Crutescu si Sânge , Fanaru ( alt caracter 0) a intermediat , in casa lui Crutescu , întâlnirea dintre cei 2 , finalul : Crutescu i-a dat 50 milioane lei hand to hand si s-au împăcat !
  Lui Sânge , înainte de investire , cu un an i-a luat foc acoperișul la casa ! Sărac fiind l-au ajutat Bercenarii cu bani , sa si refacă acoperișul . Dupa 1 an de la investirea in functia de presedinte de AJF , fratilor si-a construit etaj la casa , fostul arbitru Tomosoiu ii dădea găleți de vopsea (Dufa) carate cu mașina de alt celebru fost-arbitru Bascoveanu !”Fura” la serviciu (RATB ) fura de la AJF , iar la meciurile unde era observator de arbitri delegat din pareta FRF mergea numai insotit de SOTIE si avea grija ca toate brigazile, indiferent din ce colt al tarii veneau, sa fie informate in prealabil telefonic de diferiti acoliti ca trebuie sa decarteze la domnul obervator daca voiau sa primeasca nota de trecere, indiferent cum arbitrau !!!
  Se organizau diferite spritz-uri de catre arbitrii din judet unde era invitat si omenit cum trebuie, n-a scos una de un leu niciodată , Colita il ducea cu mașina pana la poarta , restul arbitrilor din judetul Ilfov, ATENTIE decartau câte 10 lei ptr delegare!!!
  Bascoveanu era titular de paste si Crăciun cu miel si porc , Fanaru era sponsor la bidoane de vin de la Focșani . Când au devenit incomozi usor , usor au fost eliminați , pe rând , pana la unul !
  Ultimul mohican ( Medrihan) era șef la comisia de disciplina , a luat o șpagă de 4 milioane de la o echipa si ptr ca nu i-a dat nimic lui Sange , a fost destituit !
  Renumitul Ion de la Glina zis si Stuca era ca un cățeluș , pe lângă Sange, s-ar fi lăsat si penetrat , sa fie ales in AJF, a reușit l-a făcut observator , spunea , in ziua investiturii : Ba fraierilor, ați belit-o , sunt observator , sa vezi ce va fac !!!
  Un țigan care cauta fier pe groapa , la Glina , observator de arbitri si funcție in ajf ,
  INIMAGINABIL asa ceva !!!
  Sange mergea personal la jocurile din judet iar de multe ori la pauza meciurilor, daca lucrurile nu erau asa cum trebuie, chema brigada de arbitrii la gard si transmitea un mesaj clar, cine… ce… si cum… la acel meci !!!
  Rezultatul ???
  Domnul presedinte al comisiei de competitii din cadrul AJF Ilfov – NICU.olae Sange este persoana NON GRATA la Federatia Romana de Fotbal !!!!

 5. antreprenorul spune:

  Domnule, esti genial. Am ras pe saturate. De unde sti toate aceste intamplari? Ai fost cumva de fata? Pai daca e asa, asta nu ar trebui sa mai stea in acel AJF nici o clipa.Fa domnule publice aceste intamplari, pentru ca nu toti citesc comentariile de aici.Intra pe paginile de facebook ale cluburilor si aratale tot ce sti, poate asa scapam de el. Toti membrii afiliati trebuie sa cunoasca aceste fapte, poate asa vor lua decizia inteleapta sa renunte la serviciile acestui personaj dubios si alunecos.

 6. LaGrandeFamilia spune:

  Ți-am spus , știu multe “Antreprenorule” … sunt fapte trăite de-a lungul anilor si la câte cunosc, pot edita ușor o carte . Este doar începutul dezvăluirilor !!!
  De ce nu dai tu mai departe, la echipe???Sau pe paginile de Facebook dacă tot vrei sa zboare acest legendar Sânge Nicu.olae !?!?
  Acum 1 săptămana spune-ai ca se lucrează la Ajf , că totul este curat prin împărăția vopsita si ca eu sunt unul care vorbește numai prostii !!! Acum sunt genial si hazliu nu ca n-ar fi adevărat dar… ești cam schimbător, azi vrei sa plece Sânge, poate mâine Mitica si săptămana viitoare printisorul Gogo …!!!
  Hmmmm pai așa vrei sa urci măi tâcă ???
  Dar am timp si de tine domnule “Antreprenor” toate la timpul lor.
  Ești prea mic si perisabil, nu pot să-mi pierd timpul cu tine… deocamdată !!!
  To be continue…

 7. antreprenorul spune:

  Deja te crezi Mafalda?! Unde vrei sa urc? In vreun copac? Parca am zis ca aici ne exprimam liber, fara amenintari, fara jigniri…Te crezi bine acoperit sub acest nume? Cui crezi ca foloseste acest tip de comentarii? Daca nu vrei sa le publici tu, care le cunosti atat de bine, de ce vrei sa ti le publice altii? Poate mic sunt, dar perisabil nu cred. Sunt inca tanar si nu cred ca ma voi strica asa de devreme, nu cred ca inaintea ta.

 8. Mitica vine " Craciunul" spune:

  Cei ce obiceiurile tale raman mici pe viata, iti place doar sa suflii prin urechi, nu te cauta nimeni dar te recomanzi pentru orice sau oricine ti-ar da o paine invelita ij ambalaj de cozonac. La cum arata ajf ul acum te incadrezi perfect si nu asta ar fi o problema, p4oblema e ca nu iti doresti schimbarea de mentalitate imbatranita sub imperiul careia se desfasoara activitatea imparatiei vopsite. Era o vorba pe vremuri: „sa va aveti bine”,nu de alta dar va meritati iar prostii de membrii afiliati isi merita soarta atat timp cat ii lasa pe pungasii astia sa ii conduca. TOTUL E DEZGUSTATOR.

 9. Anonim spune:

  Pantelimon – Petrechioia 3-2 .Alte rezultate ?