Iencsi a vorbit despre plecarea de la Hunedoara, dar și despre trecutul său ilfovean

joi, 14 ianuarie 2016

Adrian Iencsi a parasit-o pe FC Hunedoara dupa doar trei luni, pentru ca autoritatile nu au aprobat bugetul pe care clubul il solicitase. Fostul fundas priveste acum spre viitor si a spus, la Sport Total FM, ca e pregatit sa antreneze chiar in Liga 1 si a vorbit si despre o posibila revenire la Rapid.

”Am fost surprins placut cand am mers la Hunedoara. Primarul si presedintele clubului au venit la Bucuresti sa vorbeasca personal cu mine si mi-au spus despre proiectul de la Hunedoara. M-a atras, in primul rand, orasul, pentru ca e unul cu traditie in fotbalul romanesc.

Pana in finalul anului 2015, am avut toate conditiile necesare, chiar daca acolo, la stadion, conditiile nu sunt tocmai bune. Ma refer la teren de antrenament, vestiare, dar toate erau pus in proiect. Am vorbit de un teren sintetic de marime normala in locul unuia de zgura. Am vorbit sa renovam vestiarele, sa aducem materiale. Pentru a face performanta aveam nevoie de multe lucruri si de rabdare.

Am avut o comunicare foarte buna cu oamenii din conducere, cu domnul primar, am avut libertatea de a lucra ca antrenor. Bineinteles ca sunt dezamagit, pentru ca aveam sperante foarte mari. Obiectivul meu era sa creez o echipa. La inceput, ei isi propuneau campionatul, dar distanta e destul de mare. Mie mi-au propus sa formez o echipa, cu posibilitatea de a aduce 4-5 fotbalisti destul de buni si de la vara sa incerc sa promovez in Liga 2.

Noi am propus un buget pentru a acoperi aceste cheltuieli, dar, din pacate, acest buget nu a fost aprobat, iar speranta mea de a promova in sezonul viitor s-a dus. Ramanea doar sa antrenez, sa formez in continuare o echipa, dar la mine conta sa promovez, sa progresez, sa fac performanta. Eu mi-am inceput munca de jos si am facut ceva performanta. Am castigat un trofeu la Popesti Voluntari, am facut o echipa la Voluntari. Multi dintre jucatorii de acum din Liga 1 au lucrat cu mine in Liga 3. A fost o realizare pentru mine.”a declarat Adrian Iencsi, la Sport Total FM.

Comments are closed.