Horațiu Pașca, primul antrenor demis din Liga Florilor!

sâm, 27 martie 2021

După șase ani pe banca tehnică a Gloriei Bistrița, antrenorul Horațiu Pașca a fost demis, la sfârșitul acestei săptămâni, din pricina rezultatelor mai slabe, din ultima perioadă. Este prima demitere din Liga Florilor, a anului 2021, una surprinzătoare, la o grupare considerată stabilă, din toate punctele de vedere. Dar trebuie să recunoaștem că fetele lui Horațiu n-au mai fost atât de motivate, în această ediție de campionat și din această cauză s-au adunat înfrângeri nepermise, pentru o grupare cu pretenții la trofeele interne și chiar internaționale:

– Înfrîngere cu CSM Slatina, 21 – 26
– Înfrângere cu Minaur, 23 – 27, previzibilă, să zicem
– Înfrângere cu Vâlcea, 0 – 10, neprezentare din pricina COVID
– Înfrângere cu CSU Cluj, 24 – 25
– Înfrângere cu Dacia Mioveni, 22 – 24

Linia de clasament este de 6 victorii și 6 înfrângeri, iar golaverajul este zero, adică 273 de goluri marcate, 273 de goluri primite. Aceste ultime două eșecuri se pare că au umplut paharul răbdării oficialilor de la Consiliul Județean Bistrița, cei care finanțează echipa de handbal. De altfel, însuși Pașca preconiza un mic cutremur, în ceea ce-l privește: ”Cine știe, poate că după șase ani și jumătate este nevoie și de o schimbare”, anticipa tehnicianul.

Și clubul a venit cu precizarea necesară: ”Rezultatele echipei de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, din ultima perioadă, ne îndepărtează semnificativ de obiectivul propus, ceea ce ne pune în fața deciziei de a întrerupe colaborarea cu antrenorul Horațiu Pașca. Echipa își continua drumul spre performanță, cu un alt antrenor, care va fi numit de câtre Consiliul Județean, chiar în aceste zile de weekend”, precizează comunicatul clubului bistrițean.
Următorul meci al echipei bistrițene este programat chiar marți, 30 martie, la Sf Gheorghe, unde va întâlni Gloria Buzău, de la ora 16:00.

Comments are closed.