Grigor Dimitrov:”Coronavirusul a fost un capitol greu pentru mine”!

lun, 27 iulie 2020

Infectat la Turneul de tenis Adria, organizat în luna iunie, de către numărul 1 mondial, sârbul Novak Djokovic, jucătorul bulgar Grigor Dimitrov a anunțat că ultimele lui teste au ieșit negative și se poate spune că a scăpat de virus. După ce s-a infectat în Serbia, Dimitrov a refuzat să meargă la spital și și-a impus o autocarantină, la reședința sa din Statul Monaco. Jucătorul recunoaște că virusul COVID-19 a lăsat urme asupra lui.

”În mod clar nu sunt pregătit să concurez la cel mai înalt nivel, în acest moment. Mișcarea se îmbunătățește, însă recuperarea nu este ușoară. Coronavirusul a fost un capitol greu pentru mine, am rămas acasă aproximativ o lună. Nu respiram bine, nu mă simțeam cum trebuie, eram obosit și îmi pierdusem mirosul și gustul. Nu a fost distractiv, chiar și acum, în unele zile pot să joc ore întregi, iar în altele trebuie să mă opresc și să mă odihnesc”, spunea Dimitrov.

Și jucătorul de tenis se adresează și celor care nu cred că există acest virus:” Acest lucru este real, dar dacă luăm măsuri de precauție corespunzătoare și toată lumea respectă regulile de igienă, atunci situația se va îmbunătăți mai repede”, recomanda bulgarul.

Comments are closed.