Gianna Bryant, comemorare specială din partea mamei sale!

mie, 05 mai 2021

Cu mai bine de un an în urmă, mai precis pe 27 ianuarie, 2020, lumea mondială a sportului era zguduită de o știre incredibilă – marele baschetbalist american Kobe Bryant s-a prăbușit cu helicopterul în care se afla, în apropiere de Los Angeles, neavând nicio șansă de supraviețuire. În helicopter mai erau una din fiicele sale, Gyanna Bryant, dar și alți câțiva prieteni, care au avut aceeași soartă cu a lui Kobe.

La un an de la tragicul accident, soția lui Bryant, Vanessa, a decis să-și comemoreze fetița, care ar fi împlinit 13 ani, în 2021, într-un mod deosebit, ideea care i-a reușit din plin. Micuța baschetbalistă și-a moștenit părintele, deslușind de mică din tainele jocului de baschet. Ea era era supranumită Mambacita, după porecla tatălui său, Black Mamba. (foto alăturat, Kobe Bryant și fetița sa, Gianna)

”Mă întrebam cum aș putea evoca mai bine ziua de naștere a Giannei, alături de toți cei care au iubit-o. Știam că trebuie să fie ceva care să îmbine personalitatea sa strălucitoare și veselă, cu pasiunea și dorința de a-și atinge scopul”, spunea Vanessa. Astfel, ea a-ncercat o creație vestimentară completă, pe care scrie Mambacita, iar pe brațul drept, mâna cu care Gigi arunca mingea la coș, hanoracele aveau scrise cuvintele PlayGigisWay. (foto: Vanessa Bryant și echipamentul creat de ea)

Linia vestimentară a avut un succes nebănuit – jucătorii din aproape fiecare echipă NBA, precum și vedete din showbiz-ul mondial, ca Cindy Crawford, Kate Hudson, Kim Kardashian, Jimmy Kimmel, Eva Mendes sau Reese Witherspoon, s-au îmbrăcat în Mambacita. ”După ce m-am trezit, mi-am amintit de un înger și de tatăl său. Au plecat, dar nu au fost uitați. Moștenirea iubirii și curajului tău este o sursă de inspirație pentru noi toți”, a scris Cindy Crowford (foto alăturat) pe rețelele de socializare.

Comments are closed.