Gata, s-a încheiat și Campionatul Oldboys – de-acum, la gura sobei!

joi, 18 noiembrie 2021

Pentru cei mai în vârstă fotbaliști, grizonații, cum i-am numit eu, a venit și timpul pauzei – în această săptămână s-a desfășurat ultima etapă, a 9-a, a turului. De-acum, părinții și chiar bunicii noștri pot sta la gura sobei și să le spună povești nepoților.

În privința meciurilor, trebuie să spunem că liderul din Seria 1 Sud, Juniors Berceni (foto sus, Ionuț Nălan), a-nregistrat prima înfrângere a sezonului, pierzând cu 1 – 3 în fața gazdelor de la CS UNION, derby-ul seriei, dacă ne uităm pe clasament. Dar chiar și-așa, bercenarii și-au atribuit titlul de campioni de toamnă, rămânând la trei lungimi distanță de urmăritorii săi de la FC UNION. În Seria 2 Nord, lupta pentru șefia clasamentului este mult mai strânsă – conduce ASSG Giulești, cu 16 puncte, dar urmăritoarea sa, Energia Remuș, și-a amânat ultimul meci, urmând să joace săptămâna viitoare. Dacă va câștiga pe propriul teren, în fața celor de la Voința Domnești, atunci va trece în frunte și va deveni campioana acestei primei părți.

Iată rezultatele înregistrate:

OLDBOYS, Etapa 9
Seria 1, SUD
– Romprim București – Asociația Dino Social Club 2 – 0
– CS UNION – ACS Juniors Berceni 3 – 1
– ACS Victoria 1 București – B&B Fotbal 2010 București 3 – 5
– ACS Victoria București – AS Arsenal Oldboys 3 – 7
– CS Glina – AFC Asalt 3 – 4

Seria 2, NORD
– ACS Corbeanca – Asociația pentru Educație și Sport a Avocaților 2 – 2
– ACSF Athletico Floreasca – AS Voința Dârza 5 – 0
– ACS Constructorul Bolintin Deal – ASSG Giulești 3 – 3
– AS Energia Remuș – ACS Viitorul Domnești, a fost amânat
– CS Otopeni – ACS de Sănătate Buftea, se joacă în această seară, de la ora 19:00

2 de comentarii pentru "Gata, s-a încheiat și Campionatul Oldboys – de-acum, la gura sobei!"
  1. JAYR spune:

    La meciul Glina-AFC Asalt la scorul de 4-2 arbitrul a fost batut de catre portarul celor de la ASALT!!!! A dat penalty si bufff bataie de la o mizerie de om care vine si refuleaza pentru supararile de acasa…. probabil acolo nu prea este lasat sa vorbeasca!!!
    Gunoielor fiti barbati si jucati fotbal nu K 1.

    • Mara spune:

      Îți răspund eu mă gherțoiule…. Nu trebuie sa ne faci pe toți gunoaie,pentru faptul că un jucător nu a putut să își stăpânească nervii pe teren…! Și scorul era 4 la 2 pentru Asalt…ai fost la meci sau ai auzit de la o barabulă ?? 🤔😉