GALERIE FOTO | Popești-Leordeni s-a jucat cu ocaziile, iar Unirea Slobozia a profitat

sâm, 15 septembrie 2018

SC Popești-Leordeni a disputat, sâmbătă, pe teren propriu, meciul împotriva formației Unirea Slobozia, contând pentru etapa a patra a Ligii a III-a.

După o primă repriză în care niciuna dintre cele două echipe nu a reușit să înscrie, la pauză, Viorel Dinu a introdus arma secretă a ilfovenilor. A intrat Nicușor Romanescu în locul lui Ștefan Stîngă, dar la doar două minute de la începerea reprizei secunde, cei care au marcat au fost oaspeții, prin Vasile Bucă.

A venit rapid și golul al doilea al jucătorilor din Slobozia, după o greșeală a portarului Stoica. În minutul 51, Năstase a dus scorul la 2-0. Nervozitatea și-a spus cuvântul în tabăra ilfovenilor, aceștia nereușind să profite de numeroasele ocazii pe care le-au avut. Mai mult decât atât, Popeștiul și-a pierdut și căpitanul în minutul 60, când Nicușor Dumitru și-a luxat glezna și a fost înlocuit cu Lalciu.

Cinci minute mai târziu, Dinu l-a trimis în teren pe Roberto Nica în locul lui Bogdan Precup, dar nu a fost suficient. Oaspeții au profitat din nou de neatenția apărării de la Popești și Năstase a reușit „dubla” în minutul 82, închizând astfel meciul la scorul de 3-0 în favoarea Unirii Slobozia.

Popești-Leordeni rămâne pe locul 5 în clasamentul Seriei a II-a, cu șapte puncte, în timp ce Unirea Slobozia se află pe locul 3, având cu trei puncte mai mult. Lider este Rapid București, iar locul secund este ocupat de către CS Afumați.

%%wppa%% %%slideonlyf=560%% %%align=center%%

Articol scris de Andreea Visu

Comments are closed.