FOTO | Dublura lui Alibec, dar la pătrat

lun, 04 iunie 2018

În jurul Bucureștiului, fotbalul este edulcorat și plin de metafore și asemănări cu cel profesionist din Liga I.Observăm asta destul de des când ne plimbăm pe pitoreasca centură a Capitalei și străbatem Câmpia Vlăsiei, precum Calistrat Hogaș.

La play-off-ul care va stabili campioana județului Ilfov, dintre Pantelimon și Bragadiru, la echipa cu oraș și cartier bucureștean, cu rezonanțe în hip-hop-ul românesc din anii 90, începutul anilor 2000, am găsit un fotbalist care seamănă leit cu Alibec.

Haterii ar zice că suntem răutăcioși, deoarece Constantin Vîlcu are vreo 20 de kilograme în plus față de vedeta FCSB-ului, care n-a mai marcat în Liga I de la ultima ninsoare. Vîlcu are cam aceeași frizură, nu e tatuat pe antebrațe și nici nu conduce vreun bolid scump cât comuna Pantelimon.
Dar când vine vorba de mâncare, sigur că fotbalistul se antrenează cu Paprika TV și emisiunile lui Antonio Pasarelli, bucătarul chef, nu marele Daniel Passarella, campion mondial cu Argentina în 1978.

Noi am fi vrut să auzim din tactica lui Passarella, dar lângă Vîlcu se fac grătare, mănâncă toată echipa, dacă nu cumva se supără el și mănâncă toată echipa.

Oricum, una peste alta, Costică Vîlcu din Pantelimon știe cu “varza”, o controlează bine pe Terra, dă la poartă, are forță, iar la condiție fizică, eh, acum și cu voi, joacă din experiență.

Textul prezentului material este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 

%%wppa%% %%slide=558%%

3 de comentarii pentru "FOTO | Dublura lui Alibec, dar la pătrat"
  1. Denis Alibec spune:

    Cand a plecat racheta de la jumatatea terenului dintre fundasii de la Dragomiresti si a dat golul 4 nu ai mai scris despre el,acum sa revenim la meciul cu Bragadiru merita titular si sunt convins ca si marca gol cu 20 de kg in plus

  2. Anonim spune:

    In meciul cu Bragadiru, nu ati reușit sa i faceți fata fără cel puțin 3 jucatori in spatele lui.. Oricum sunteți penibili. Dați dovada de neprofesionalism prin aceste articole. Dacă ati putea scrie măcar pe un sfert la fel de bine cum joaca el.. ati fi cei mai tari.. dar din păcate știm cu toții ca nu sunteți in stare. Asta este, suntem o echipa mica și nu ne putem confrunta cu cei de “sus” decât pe teren. Bafta sâmbătă, și aveți grija la acest “Alibec”. Veți lua cel puțin un gol de la el.

  3. alex spune:

    E SPECIFICAT CLAR CA ARTICOLUL ARE CARACTER DE PANFLET, PRESA DIN INTREAGA LUME SE HRANESTE DIN ASTFEL DE MATERIALE, IMPORTANT E CA AM VAZUT UN MECI FRUMOS INTRE DOUA ECHIPE DIAMETRAL OPUSE. BRAGADIRU O ECHIPA DE TRADITIE IN ILFOV CARE AN DE AN SE CLASEAZA PE POZITII FRUNTASE, FOSTA DIVIZIONARA A, B, C SI CSO VIITORUL PANTELIMON O ECHIPA INFINTATA LA INCEPUTUL ACESTUI CAMPIONAT CARE A AVUT UN TRASEU ASCENDENT SI JUCAND DE LA MECI LA MECI DIN CE IN CE MAI BINE AU PRODUS SURPRIZA CASTIGAND SERIA 2. FOTBALUL ILFOVEAN A MAI CASTIGAT O ECHIPA (PANTELIMON) ASA CA HAIDETI SA LASAM ACEASTA ECHIPA SA CREASCA FRUMOS IN JUDETUL CEL MAI BINE REPREZENTAT DIN ROMANIA LA NIVELUL PRIMELOR 3 LIGI. SA NE ADUCEM AMINTE CA ACUM 15 ANI LIGA 4 ILFOV ERA FORMATA DIN ECHIPELE CARE ACUM ACTIVEAZA IN PRIMELE 3 LIGI DIN ROMANIA. SUCCES ACSO VIITORUL PANTELIMON IN LUNGUL DRUM SPRE PERFORMANTA !