(FOTO) CSO Bragadiru a castigat finala Cupei Romaniei pe zona Ilfov

sâm, 03 iunie 2017

Disputata pe cochetul stadion din Berceni, in nocturna, si contand pentru editia 2017/2018 a Cupei Romaniei la fotbal, finala pe județul Ilfov a fost extrem de tensionata. In superioritate numerica, CSO Bragadiru a reusit desprinderea dupa pauza, impunandu-se cu 3-1 (0-0) in fata lui Vointa Buftea.

Ideea presedintelui Asociatiei Judetene de Fotbal Ilfov, Dumitru Craciun, de a progama disputa la lumina reflectoarelor a starnit interesul, dar si curiozitatea localnicilor. Astfel ca, pe langa suporterii echipelor din Buftea si Bragadiru, la meci au asistat si oameni de-ai locului. De langa teren, din spatele gardului, o femeie in varsta, sprijinita intr-un baston, a privit pret de cateva minute ceea ce se intampla pe dreptunghiul cu gazon. De partea cealalta, in tribuna a doua, s-au aflat numerosi copii.

IMG_7657

Fireste ca tonul la cantec l-au dat fanii finalistelor. Mult mai numerosi, suporterii din Buftea au venit la stadion imbracati in culorile echipei. Inainte de start, ei au aruncat in iarba cu confeti. Iar mai apoi si-au incurajat frenetic echipa: ”Sa vina Cupa! / Sa vina Cupa! / Sa vina Cupa la Buftea!”. Trofeul n-a ajuns, insa, in ”Cetatea filmului romanesc”, ci in tabara opusa.

DSC_0035

Impinsi de la spate de suporteri, dar si imbiati de gazonul care arata impecabil, oamenii din Buftea au inceput meciul cu indrazneala, expediind si primul sut spre poarta al finalei. Elanul lor s-a frant, insa, in minutul 14, cand Constantin Greblea a vazut cartonasul rosu – dezechilibrat de un adversar care a incercat sa-l deposedeze, acesta, aflat la sol, l-a lovit cu piciorul in abdomen pe Nicolae Burca (Bragadiru)… Ramasi in 10, cei din Buftea au izbutit sa mentina tabela imaculata pana dupa pauza.

IMG_7667 IMG_7673

Mult mai activa in partea a doua a intalnirii, CSO Bragadiru a reusit sa deschida scorul in minutul 52, prin Silviu Radu, care a fost, indiscutabil, omul finalei. Acesta a slalomat, deseori, printre aparatorii adversi, finalizand sau pasand decisiv colegilor sai. Si dupa pauza spiritele au fost incinse, Alexandru Paraschiv (Buftea) si Marius Draganuta (Bragadiru) vazand, pentru a doua oara, cartonasul galben… 

IMG_7752

Acelasi incisiv Silviu Radu a creat si actiunea din care Cristi Paun a indeplinit o simpla formalitate (min. 72) – a sprintat pe flancul drept in sensul de atac al formatiei sale, iar balonul trimis de el si deviat de portarul Mihai Dragomir a fost trimis de Paun intre ate. 

IMG_8009 IMG_8013

Silviu Radu si-a continuat recitalul, insa fie pripeala colegilor sai, fie stalpii portii celor din Buftea au amanat majorarea diferentei. In minutul 72, Cristi Paun a urmarit un balon inalt, trimis peste aliniamentul defensiv al celor din Buftea, a scapat singur spre poarta si, dupa ce ”l-a fixat” pe portarul Mihai Dragomir, i-a servit lui Florin Ion mingea de 3-0.

IMG_8147 IMG_8158

Pe final de meci (min. 90), formatia din Buftea a obtinut o lovitura de pedeapsa transformata de Ion Croitoru. Invinsii au contestat arbitrajul, si in timpul disputei, si dupa aceasta. In cele din urma, ei au acceptat sa primeasca medaliile si trofeul revenit finalistei.

IMG_8159

Gratie acestui succes CSO Bragadiru va participa in faza urmatoare a editiei 2017/2018 a Cupei Romaniei – va intalni, pe teren propriu, intr-o singura mansa, o formatie de liga a treia.

Clubul Sportiv Orasenesc Bragadiru – Asociatia Club Sportiv de Sanatate Vointa Buftea 3-1 (0-0)

BERCENI (2 iunie 2017, ora 20.30). Stadion: Berceni * Timp: frumos * Teren: foarte bun * Spectatori: 500 *A arbitrat Ovidiu Robu, asistat de Razvan Manciu si Traian Dinu. Arbitru de rezerva: Laurentiu Ene. Observatori: Florin Stanescu si Marian Dragomir.

Au marcat: Silviu Radu (min. 52), Cristi Paun (min. 72), Florin Ion (min. 85), respectiv Ion Croitoru (min. 90 / penalty).

CSO BRAGADIRU: 1. Marian Mehedinteanu – 15. Daniel Fagu, 2. Daniel Rotaru (cpt.), 4. Laurentiu Lincu, 5. Nicolae Burca (17, Iancu Radulescu / min. 55) – 8. Florin Ionita, 13. Dan Nicolae (9. Marius Draganuta / min. 46) – 7. Florin Ion, 6. Radu Moanga (11. Alexandru Rosca / min. 87), 14. Silviu Radu – 10. Razvan Fratila (3. Cristi Păun / min. 46)

Rezerve neutilizate: 12. Bogdan Tilirasa, 16. Sorin Dinu,18. Andrei Nicolae

Antrenori: Costel Olteanu si Constantin Dumitru

VOINȚA BUFTEA: 24. Mihai Dragomir – 2. Alexandru Paraschiv. 5. Alexandru Stoichiță (14. Robert Petre / min. 73), 6. Mihai Matei, 4. Cristian Florea – 11. Ionut Ionita (20. Vasile Popa / min. 55), 10. George Stoica (cpt.), 18. Florin Manzu (15. Laurentiu Nicu / min. 49), 9. Marian Popa (8. Ionut Dinu, min. 88) – 87. Constantin Greblea, 16. Ion Croitoru

Rezerve neutilizate: 3. Nicusor Rudaru, 19. Paul Iordache, 12. Giorgian Dumitrache

Antrenori: Alexandru Ivan, Daniel Manzu si Catalin Zaharia

%%wppa%% %%slideonlyf=533%% %%align=center%%

2 de comentarii pentru "(FOTO) CSO Bragadiru a castigat finala Cupei Romaniei pe zona Ilfov"
  1. George spune:

    De ce nimeni nu scrie ce arbitraj a fost ? Faulturi, a dat roșu corect la primul dar al doilea nu a fost , am avut doua penalty-uri nu a dat am scăpat singuri cu portarul arbitrul de tușa un dobitoc a ridicat fanionul despre ce vorbim ???? Arbitrii aveau copii la juniori la Bragadiru cu cine sa țină cu Buftea ??? De ce se umbla cu astfel de măgarii bine ia facut ca ia dat o palma trb sa ii dea un pumn . Fotbal de cacat , păcat de băieții ăștia care au muncit si unii din ei nu au juniorat la fotbal vin de la tara si nu sunt plătiți ca Bragadiru joaca de plăcere.
    Arbitrii niste hoți trebuia sa arbitreze corect iar federația proasta .Dupa finalul meciului arbitrii ieșeai râzând vorbeau erau prieteni cu fotbaliștii de la Bragadiru despre ce vorbim niste blatiști hoți sa dea Dumnezeu sa ii bată Crevedia sa se pise pe ei de blatiști infecți

  2. Soso spune:

    Ai dreptate george nu ai ce sa faci la bragadiru este delegatul echipei fiul lui gogosaru despre ce vorbim ei conduc fotbalu din ilfov nea mitica este pus cu nume presedinte