FOTO | CSO Bragadiru 4-2 Abatorul Slobozia | Inca o echipa ilfoveana in LIga a 3-a

lun, 25 iunie 2018

Ce trebuia sa se intample s-a si intamplat. CSO Bragadoru a promovat in Liga a 3-a in urma unei victorii confortabile in fata reprezentantei Ialomitei, Abatorul Slobozia.

Partida a inceput cum nu se poate mai bine pentru ilfoveni care au reusit sa marcheze in minutul 7 prin Armando Paraschiv dupa ce Cristi Paun trecuse de 4 adversari in zona centrala.

Dupa deschiderea scorului, baietii lui Costel Olteanu s-au retras in propria jumatate, cedand deliberat mijlocul terenului. In acest fel jucatorii Abatorului au punctat la capitolul posesia in prima repriza.

Minutul 39 avea sa aduca multumire si admiratie in tabara gazdelor de la CSO Bragadiru. Daniel Fagu trimite perfect o lovitura de la colt si mingea intra direct in poarta cu toata opozitia portarului Ovidiu Trandafir,  pozitionat slab.

Tresarire de orgoliu pentru oaspeti in ultima parte a primei reprize cand au reusit sa marcheze prin Costin Bordei in urma unei actiuni de atac purtate pe partea dreapta.

Cristi Paun, jucatorul cheie pentru ilfoveni, este oprit prin faul in suprafata de pedeapsa in minutul 75. Lovitura de la 11m este executata de Florin Ionita iar scorul devine 3-1.

Zece minute mai tarziu, Paraschiv si Fagu se distreaza cu apararea ialomitenilor si, dupa cateva pase succesive in interiorul careului advers, mingea ajunge la Cristi Paun care inscrie simplu, cu latul, golul cu numarul 4 pentru Bragadiru.

In ultimul minut de pelungire Cristi Nistor patrunde in careu si este bruscat de micutul Paraschiv.
Penalty incontestabil dictat de centralul partidei.

Spiritele se incing, nervii sunt intinsi la maxim, frustrarea din tabara ialomitenilor explodeaza iar ripostele nu intarzie sa apara.
Cele doua formatii formeaza un singur grup iar in urma unor imbranceli de-a dreptul feminine si a unui noian de injuraturi cu dor de mama, acelasi central elimina nu mai putin de 5 jucatori. Trei de la gazde – Daniel Rotaru, Marius Rotaru, Razvan Fratila si doi de la oaspeti  – Ovidiu Trandafir, Cristi Nistor.

Lovitura de pedeapsa este executata cu succes de Stefan Matache iar meciul se incheie cu scorul de 4-2 in favoarea celor de la CSO Bragadiru dupa ce in meciul tur se inregistrase un rezultat de egalitate 1-1.

Nota – Numarul 21 (Iulie 2018) al Revistei 100% Sport Romania va contine un amplu reportaj de la partida retur a meciului de baraj dintre CSO Bragadiru – Abatorul Slobozia.
Numarul 21 al Revistei 100% Sport Romania apare pe piata pe 02 Iulie 2018 si poate fi achizitionat de la distribuitorii de presa zonali, din magazinele Inmedio, One Press si Relay, dar si online accesand Revista 100% Sport Romania

Galerie foto

%%wppa%% %%slide=559%% %%align=center%%

Comments are closed.