FOTO Afumaţi 3-3 Voluntari: o remiză cu răsturnări spectaculoase!

Dum, 05 mai 2013

Întreaga mișcare fotbalistică interesată de meciurile seriei a 3-a din Liga a 3-a era cu ochii pe partida dintre CS Afumați și FC Voluntari, poate una dintre cele mai interesante întâlniri din etapa cu numărul 22. Un singur pod desparte cele două localități ilfovene, însă acest hotar reprezintă mult. FC Voluntari venea în vizită cu multă speranță, trei puncte însemnând foarte mult în lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce echipa gazdă avea de apărat un singur lucru – orgoliul – pentru Afumați nepunându-se nicio clipa problema retrogradării, întotdeauna echipa condusă de Vasile Neagu dorindu-și promovarea.

Deși împărțită în două reprize, partida a fost compusă din trei acte. În prima parte oaspeții din Voluntari s-au impus prin golul lui Marinkovici, reușită venită pe fondul dominării teritoriale, băietii lui Bunică făcând multă risipă de energie în startul partidei. La acest scor mișcarea fotbalistică deja își freca mâinile mulțumită, gândindu-se cel mai sigur la cuvinte precum prietenie, colaborare, vecinătate.

Neagu și compania nu au fost de acord cu acest lucru și, după pauză, în doar 7 minute Afumațiul a înscris de nu mai puțin de 3 ori. Primul gol a venit în minutul 54, în urma unui corner respins de oaspeți până la 25 metri, de unde Surugiu își pune amprenta pe un șut puternic, iar mingea merge direct în vinclul din stânga porții. După doar un minut, forța de pătrundere a lui Zaharia este pusă în evidență de același Alex Surugiu, atacantul reușind cel de-al doilea gol al gazdelor cu un șut în diagonală.
Golul cu numărul 3 pentru CS Afumați este înscris tot de Alin Zaharia, apărarea Voluntariului făcând pasul greșit la offside. Alin Zaharia nu are de îndeplinit decât o simplă formalitate după ce a trecut în dribling de portar.

Ultima parte a meciului a aparținut oaspeților de la FC Voluntari. Romeo Bunică inventează 2 schimbari inspirate introducându-i în teren pe Alex Spătaru și Cureteu, mizând pe tinerețea celor doi. Șarjele ofensive a celor doi aveau să creeze panică în defensiva gazdelor și să dea roade pe tabela de marcaj în două rânduri.

Prima dată în minutul 72 atunci când tânărul Racu pătrunde în careul afumățean până la limita cornerului și întoarce balonul în zona punctului cu var, acolo unde Cureteu prinde un șut de zile mari trimițând mingea sub transversală. Două minute mai târziu, același Cureteu ia o acțiune pe cont propriu pe partea dreaptă, trece de doi adversari, pătrunde în careu, șutează plasat, Obretin se intinde să rețină mingea, însă aceasta se scurge pe sub portar.

În ciuda ocaziilor care au mai apărut, partida se încheie la egalitate, 3-3. Voluntariul câștigă un punct ce poate fi extrem de prețios în timp ce Afumațiul demonstrează că și-a apărat șansele corect, respectând în acest fel blazonul de echipă ce nu se implică în jocurile de culise.

%%wppa%% %%slideonlyf=108%% %%align=center%%

10 de comentarii pentru "FOTO Afumaţi 3-3 Voluntari: o remiză cu răsturnări spectaculoase!"
 1. Augustin spune:

  Ultimile vesti de la FRF spun ca de la seria 3 vor retrograda doar 2 echipe .Tunariul are noroc si anul acesta .

 2. coco spune:

  adu neagule portar ca ne omori cu asta

 3. Dica spune:

  Meciul de la stefanesti al copilului asta l ai vazut Coco(starcule) ? adica esti un suporter care vine la fiecare meci prea le stii tu pe toate . Si pune si meciu asta in care a iesit pe centrari , ca tot il certai comentariile trecute . Se vede ca are talent , iar tu banuiesc ca ai fost in vestiar la ei si nu ti ai gasit locul. Taranusule

 4. Dica spune:

  Si de ce nu pui numele tau care l ai pus in comentariile trecute ” Dani” ? 2 etape ai tacut , acum ai revenit , te plictisesti acasa si scrii aici , esti penibil , sa iti dea cel de sus numai in cap pentru tot ce doresti altuia.

 5. alin spune:

  Robicek cel mai tare

 6. suporter spune:

  dica are dreptate coco, e slabut , a scos doua cu stefanesti dar in retur a comis vreo 10, le tremura picioarele la fundasi cu el in poarta. am inteles ca are 19 sau 20 ani ar trebui sa dea siguranta pentru ca e doar divizia c

 7. afumati spune:

  avem cel mai bun portar din serie (narcis) si ne chinie neagu cu acest talentat comisar

 8. :)) spune:

  ma da cine esti tu de te chinuie neagu pe tine taranusule

 9. afumati spune:

  ne chinuie pe toti agramatul asta