Fotbaliștii din Bundesliga nu respectă restricțiile pandemiei!

sâm, 30 ianuarie 2021

Încă mai persistă în mintea fanilor, aventura prin care a trecut jucătorul lui Monchengladbach, Breel Embolo (foto alăturat), care se distra, cu o săptămână în urmă, în miez de noapte, într-un bar, în compania mai multor femei mai sumar îmbrăcate, fără ca cineva să respecte normele impuse de coronavirus – ca să nu fie prins de echipajul de poliție care a descins în local, Breel a ieșit din stabiliment printr-un geam aflat în tavan.

Și ca să mențină tradiția fotbaliștilor rebeli, în atenția presei, cât și a propriului club, a intrat și francezul Corentin Tolisso (foto jos), mijlocaș la Bayern Munchen, care s-a tatuat, fără să țină cont de liniile directoare ale regimului sanitar. Tolisso a profitat de timpul său liber și a decis să meargă la la un studio de tatuaje. Revista germane Bild a scris că francezul a încălcat regulile sanitare, menite să limiteze răspândirea COVID-19. Pe internet a apărut un videoclip care îl arată pe Corentin când este tatuat, și în care se vede clar că nici fotbalistul, și nici tatuatorul nu poartă măști de protecție.

Francezul riscă o pedeapsă din partea clubului, mai ales că, nu cu mult timp în urmă, și Matheus Cunha a fost surprins într-o situație similiară, iar clubul său, Hertha Berlin, i-a impus lui Cunha să facă o donație consistentă în scopuri caritabile.

Comments are closed.