Fotbalist de Liga I la Ştefăneşti!

joi, 19 ianuarie 2012

Ştefăneştiul nu glumeşte şi investeşte serios la capitolul transferuri. Astfel, după ce şi-au asigurat semnătura lui Cataramă de la Astra, zilele trecute echipa ilfoveană a ajuns la înţelegeri cu doi foşti jucători de Liga a II-a, Odoroabă de la Otopeni şi Sorin Bucă de la Astra Giurgiu. Dar transferurile nu s-au terminat aici, veteranul Cristi Constantin fiind şi el antamat de gruparea din Ştefăneşti.

Marea lovitură a venit în avanposturi, acolo unde Dragoş Mihalache şi-a dorit un vârf eficient pentru a putea avea o şansă în lupta la promovare. Din informaţiile pe care le avem la această oră, ilfovenii au ajuns la un acord cu ex-bistriţeanul Daniel Stan, care va împlini în vară 34 de ani. Chiar dacă a marcat doar un gol în cele şapte meciuri disputate în tur la Gloria Bistriţa, Stan poate fi o achiziţie reuşită pentru gruparea din Ştefăneşti prin plusul de experienţă pe care îl aduce.

În altă ordine de idei, azi de la ora 11 pe sinteticul de la Berceni, Ştefăneştiul va da piept cu colega de serie din comuna de la sud de Bucureşti

Comments are closed.