Florin Marin, noul director tehnic de la Voluntari!

sâm, 21 mai 2016

Chiar dacă şefii de la Voluntari anunţau că Dinu Todoran va rămâne principal până la finalul sezonului, conducerea a numit pentru ultimele etape un nou director tehnic, în persoana lui Florin Marin.

Pe bancă, alături de Sorin Popescu şi de Dinu Todoran, va lua loc şi Florin Marin. În clasament, FC Voluntari nu stă deloc bine, ocupă locul 6 în play-out, care asigură prezenţa în barajul de menţinere în Liga I, dar este urmărită la 2 puncte de Timişoara şi 4 de Petrolul.

FC Voluntari joacă sâmbătă, de la ora 17:00, meciul decisiv în lupta pentru evitarea retrogradării, cu Petrolul Ploieşti, iar Florin Marin va fi prezent pe banca ilfovenilor. În acest sezon, “Flocea” a antrenat pe ACS Poli Timişoara, dar în urmă cu două luni a plecat de la gruparea bănăţeană.

Florin Marin are o listă impresionantă de echipe antrenate în Liga I: Farul Constanța, Ceahlăul Piatra Neamț, Progresul, Rocar, Universitatea Craiova, Dinamo, Astra, Petrolul, Jiul Petroșani, Dacia Mioveni, Oțelul Galați, Rapid și Poli Timișoara, pe multe dintre ele în mai multe mandate.

De asemenea, Voluntari ajunge la antrenorul cu numărul 7 în Liga I, după Bogdan Vintilă, Mircea Rădulescu, Gheorghe Mulțescu, Flavius Stoican, Ionel Ganea și Sorin Popescu.

Comments are closed.