Florin Chivulete, despre situația de la Unirea Tărlungeni: „Jucătorii care au rămas fac antrenament cu antrenorii de la juniori”

joi, 09 februarie 2017

Florin Chivulete, directorul sportiv al formației Unirea Tărlungeni, a vorbit despre situația din cadrul clubului, mărturisind că așteaptă un investior, care să suporte datoriile.

„Daca in aceasta saptamana vom gasi o solutie financiara, macar pentru a ne continua activitatea, indiferent daca rezultatele vor fi slabe in primele etape, noi cred ca am putea redresa corabia, pentru ca vor fi alte echipe care nu fac fata competitiei.

Cativa jucatori au mai ramas in jurul clubului, jucatori care fac antrenament cu antrenorii de la juniori, dar situatia nu este deloc una roz. Daca reusim sa gasim acel om de mare initiativa, care in aceasta saptamana sa bata palma si sa incerce sa sustina pana la vara activitatea la nivelul clubului, vom incerca sa ne prezentam pentru a nu ne face de ras.

Principalul lucru care trebuie rezolvat este acel minimum de datorii pe care il avem fata de stat, fata de jucatori, fata de staff. Nu sunt mari datorii, dar nici in aceste conditii nu existe deocamdata vreo solutie. E vorba de 50-60 de mii de euro.”, a declarat Florin Chivulete, pentru Sport Total FM.

1 comentariu la "Florin Chivulete, despre situația de la Unirea Tărlungeni: „Jucătorii care au rămas fac antrenament cu antrenorii de la juniori”"
  1. Caruta cu prosti spune:

    Stingeti lumina domnule chivulete sa vina folcloristele lasati fenomenul fotbal pe seama celor care se pricep noapte buna