FederBet a inclus Afumati-Chindia pe lista meciurilor suspecte

lun, 01 mai 2017

Opinia colegului Cristian Manea a surescitat in egala masura ambele tabere ale partidei dintre Afumati si Chindia Targoviste, dar si opinia publica.

Citeste aici Opinia lui Cristian Manea

Opinam ca una din cauzele lipsei suporterilor pe stadioane este si proasta regie a meciurilor jucate in regim de scenariu slab, mai exact a meciurilor trucate in vederea de obtinere de foloase.

Partida de sambata a atras atentia si agentiilor de supraveghere a pariurilor si a meciurilor trucate, FederBet. Organizatia a postat in cursul zilei de Sambata 29 Aprilie 2017 pe pagina de Faceebook o informare cu privire la evolutia mai mult decat ciudata a cotelor la casele de pariuri a catorva partide printre care si CS Afumati – Chindia Targiviste.

FederBet _ Afumati-Targoviste

Explicatia celor de la FederBet:
“Cotele pe care le-au oferit agentiile de pariuri pentru acest meci au avut variatii ciudate. La 1-0 in deplasare, cota Chindiei pentru victorie a fost mai mare decat la 0-0, ceea ce indica clar ca ceva s-a intamplat, adica faptul ca se pariau bani multi pe victoria gazdelor, in timp real. Noi nu avem putere de decizie, doar semnalam niste aspecte, dorind sa ajutam cluburile. Mai departe, e treaba Federatiei Romane de Fotbal daca va incepe o ancheta”

Colegii de la DBSport.ro sustin si ei ciudateniile de la partida respectiva:
<In mediul online, s-a scris mult dupa partida de la Afumati, a carei desfasurare a fost considerata ciudata de internauti. “Eu nu pot sa spun deocamdata nimic. Refuz sa cred ca numele clubului nostru ar fi implicat in asa ceva. Intr-adevar, trei-patru jucatori au facut sambata un meci foarte slab, dar nu vreau sa ii banuiesc de ceva necurat,iîn lipsa unor dovezi. Daca vor aparea certitudini, ii vom da afara. Nu stam la discutii”, a transmis presedintele Marcel Ghergu, care nu a intrat in vestiar la finalul meciului cu CS Afumati, alegand sa stea singur, pe o banca din zona tribunei oficiale.>

Mai jos observati cota pentru acest meci, cota de 1 X 2, cote absolut normale in opinia specialistilor, dat fiind locurile ocupate in clasament a celor doua formatii:
Cote 1x2 Afumati-Chindia

Pentru varianta consacrata printre pariori, 2 Pauza 1 Final, varianta care chiar s-a intamplat la partida despre care discutam, cotele inainte de meci au fost urmatoarele:
Cote 2-1 Afumati-Chindia
Deci cine a pus un pariu in varianta de 2pauza, 1final, si-a inmultit suma pariata de 35 ori.
In cazul in care a pariat 1000 Euro, suma la indemana oricarui jucator sau oficial din Liga a 2-a, cel care a facut-o ar fi trebuit sa incaseze nu mai putin de 35.000 Euro.

Asa cum spun si cei de la FederBet, asteptam si noi reactia Federatiei de Fotbal din Romania.

Vom reveni cu detalii.

4 de comentarii pentru "FederBet a inclus Afumati-Chindia pe lista meciurilor suspecte"
 1. 1x2 spune:

  A fost blat ordinar,vreti sa recunoasca aia de la Afumati?

 2. Si cu mine unsprezece spune:

  In astfel de cazuri cand se suspecteaza meciurile de ce nu se scot de la pariuri acest fenomen care a luat amploare ar trebui desfiintat si anume casesele de pariuri

 3. Caruta cu prosti spune:

  De ce in partea a 2 a returului nu se scot meciurile din liga 2 si liga 1 de la casele de pariuri dupa mine o mare plaga aceste case de pariuri

 4. Jhon spune:

  Cristi Manea , esti un jurnalist de rahat cand a promovat Voluntariul si au facut N-blaturi , n-ai mai scris nimic cacacila care esti !!! Asa mult te pricepi la fotbal incat ai si dreptul la opinie , umflatule .