Federatiile de scrimă și de rugby deplâng dispariția prematură a lui Alexandru Pascu

joi, 12 noiembrie 2015

Rănit grav în incendiul care a mistuit clubul bucureștean Colectiv, în noaptea de 30 octombrie, Alexandru Pascu (33 de ani), bassistul trupei Goodbye to Gravity și fiu al Anei Pascu, vicepreședintele Federației Internaționale de Scrimă, a încetat din viață la câteva minute după ce fusese transportat la Paris. Acesta era pasionat și de sportul cu balonul oval, realizând o serie de afișe pentru Federația Română de Rugby.

Într-o postare făcută pe site-ul oficial, Federaţia Română de Scrimă și-a exprimat profunda durere faţă de dispariţia prematură a lui Alexandru Pascu şi transmite sincere condoleanţe doamnei Ana Pascu, președinte de onoare al FRS și vicepreședinte al Federației Internaționale de Scrimă, dublă medaliată la Jocurile Olimpice, şi familiei acesteia!

Cum Alex Pascu realizase, în ultimii ani, o serie de afișe pentru meciuri și competiții organizate de Federația Română de Rugby, și acest for și-a exprimat regretul pentru dispariția tânărului artist: ”Pe lângă muzică, Alex era pasionat și de grafică, iar în ultimii ani a conceput afișele pentru Federația Română de Rugby. Mărturisea că îi place rugby-ul, însă îi părea rău că nu putea ajunge la meciuri pentru că era mai mereu ocupat. (…) Ovalul românesc rămâne astfel mai sărac după ce chiar în primele zile de după accidentul de la Colectiv s-au stins din viață Claudiu Petre și Tina Florea, pasionați și ei de rugby, prezențe constante la meciurile sau acțiunile organizate de Federație”.

Numarul victimelor incendiului de la Colectiv a ajuns la 54…

Comments are closed.