Falimentul Tunariului se datorează unei datorii către Înainte Modelu!

joi, 29 decembrie 2016

În urmă cu o săptămână, IlfovSport anunța dispariția celor de la CS Tunari. Conform unui document dat publicității de către FRF.ro, ”vinovați” de dispariția ilfovenilor sunt cei de la Înainte Modelu.

Conform deciziei Comisiei Naționale de Soluționare a Litigiilor: Admite cererea de chemare în judecată formulata de reclamantul ACS Înainte Modelu în contradictoriu cu pârâtul CS Tunari ca întemeiată. Obligă pârâtul CS Tunari la plata către reclamantul ACS Înainte Modelu a sumei de 15.279 lei reprezentând c/v compensație de promovare pentru jucătorul Barabaș Dragoș Andrei. Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Pronunțată în sedința din 20.12.2016.

Astfel, falimentul Tunariului se datorează neachitării sumei de 15.279 de lei către Înainte Modelu pentru transferul lui Barabaș Dragoș Andrei.

Mai jos puteți vedea decizia publicată pe site-ul FRF.ro:

untitled

 

2 de comentarii pentru "Falimentul Tunariului se datorează unei datorii către Înainte Modelu!"
  1. Anonim spune:

    Stergeti articolul Tunariu nu a intrat in faliment si in retur va juca in seria a 2-a ligii a 3 -a. Va faceti de ras cu un asemenea articol

  2. Santa claus spune:

    Daca se desfiinteaza echipa „presedintele mm stoica” allias Marean ( sosete albe la pantofi+treining+ camasa de matase ) o sa candideza ca si vice primar ??