EXCLUSIV | Voluntari II obține victoria la Mioveni! Ce a declarat Dinu Todoran, antrenorul echipei

vin, 03 martie 2017

Satelitul formației FC Voluntari a disputat vineri, primul meci oficial din acest an, în deplasare la Mioveni, contând pentru etapa cu numărul 16 a seriei a III-a a Ligii a III-a.

Ilfovenii au marcat unicul gol al partidei în minutul 45, prin reușita lui Raphael Stănescu, care a adus cele trei puncte la Voluntari.

Astfel, FC Voluntari II a învis satelitul formației CS Mioveni, cu scorul de 1-0.

Dinu Todoran, antrenorul formației ilfovene, a vorbit în exclusivitate pentru Ilfov Sport, despre această victorie, dar și despre obiectivul echipei sale.

„A fost prima etapă, ținând cont și de condițiile care au fost, până la urmă am scos un rezultat bun. Terenul nu a fost bun, dar până la urmă a fost un meci disputat, din punct de vedere al agresivității.

Urmează un meci acasă și totul depinde de mine, de ei, dacă sunt concentrați la ora jocului. Sperăm să scoatem un rezultat pozitiv.

Obiectivul este promovarea. Atâta timp cât mai sunt șanse matematice, vrem să promovăm, pentru că suntem echipa a doua a Voluntariului, echipă de Liga I, iar jucătorii mei trebuie să faca obiectul primei echipe, chiar dacă avem copii de 2000 și de 1999. Ei sunt viitorul. Avem vreo cinci jucători care, sper eu, din sezonul următor să facă parte din lotul echipei.”, a declarat Dinu Todoran, în exclusivitate pentru Ilfov Sport.

Comments are closed.