EXCLUSIV: Viorel Ștefan a semnat cu Cernica!

vin, 01 februarie 2013

Unul dintre promițătorii tineri mijlocași din curtea lui Dinamo a ales să își continue cariera în Liga a III-a din dorința de a juca meci de meci. Este vorba de Viorel Ștefan, cel care în această iarnă a mai cochetat și cu ACS Buftea. În vârstă de 21 de ani, împliniți în urmă cu aproape 3 săptămâni, „Vioară” și-a adus aportul în returul sezonului trecut la promovarea Buftei în Liga a II-a, fiind împrumutat acolo de la Dinamo.

După promovarea ilfovenilor în al doilea eșalon și incertitudinile care au dominat vara, Ștefan a revenit la Dinamo II, dar nu prea a avut multe șanse să se impună. Așa s-a ajuns ca ieri să semneze un acord cu Cernica, urmând a rămâne în coproprietate cu clubul din Ștefan cel Mare.

În altă ordine de idei, echipa a plecat de azi într-un cantonament de pregătire la Băile Herculane, acolo unde se va sta până sâmbăta viitoare. Plecarea în cantonament are loc la doar două zile după succesul repurtat miercuri în dauna Concordiei II. Scorul final a fost 1-0, Andrei Enciu marcând unicul gol al partidei.

Vă reamintim că până acum Cernica a mai făcut trei transferuri, aducându-i pe brazilianul Marcio și pe autohtonii Ionuț Radu și Tutunaru. La capitolul despărțiri au apărut Alex Radu, care s-a retras și a ales să fie secundul lui Iordănescu jr la Fortuna Brazi și A. Mihai.

2 de comentarii pentru "EXCLUSIV: Viorel Ștefan a semnat cu Cernica!"
  1. arbitru spune:

    atacant de clasa Enciu ,meci de meci marcheza.fel si Bafta!!!!!

  2. cernicar spune:

    enciu ? sa moara sa faca daca nu e cel mai slab atacant din toate ligile. arfe nu mai zi cate are…