Exclusiv – Viitorul Domnesti este Campioana Judeteana in editia 2019-2020

mie, 08 iulie 2020

Viitorul Domnesti, echipa condusa de Vali Badoi, este Campioana judetului Ilfov la fotbal.

In ultima zi a lunii Iunie 2020, AJF Ilfov trimitea catre cluburile din Liga a 4-a de fotbal un chestionar. Foto atasat.
Cele doua intrebari vizau posibilitatea respectarii protocolului medical impus de FR Fotbal, Ministerul Tineretului si Sportului si Ministerul Sanatatii, dar si o modalitate de a a finaliza campionatul.

Cum FR Fotbal a impus tuturor AJF urilor din tara sa declare Campioana pana la data de 27 Iulie, AJF Ilfov a dat ragaz cluburilor din Liga a 4-a doar cateva zile, oferindu-le 3 variante de raspuns:

a. Inghetarea campionatului si declararea Viitorului Domnesti Campionana
b. Inghetarea campionatului si organizare de play-off cu primele 4 echipe
c. Disputarea etapelor ramase din editia de campionat 2019-2020 (11 etape)

In conformitate cu declaratiile oficialilor AJF Ilfov, facute pentru ilfovsport.ro, raspunsurile cluburilor au fost:

Varianta a. – 8 cluburi
Varianta b. – 3 cluburi
Varianta c. – 1 club (ACS Corbeanca)

Un lucru extrem de interesant este faptul ca Viitorul Domnesti a preferat varianta b, cea in care castigatoarea campionatului ar fi fost desemnata in urma organizarii unui play-off cu primele 4 echipe. Cel mai probabil domnestenii au votat pentru aceasta varianta avand in vedere jocurile oficiale inainte de meciurile pentru barajul de promovare in Liga a 3-a.

In consecinta, Campioana judeteana la fotbal a fost desemnata echipa Viitorul Domnesti, echipa clasata pe prima pozitie la finalul turului.
Desemnarea oficiala a Campioanei judetene se va face in urma unei sedinte a Comitetului Executiv al AJF Ilfov. Data de desfasurare a sedintei inca nu a fost stabilita.

Reamintim ca Viitorul Domnesti va intalni pentru barajul de promovare in Liga a 3-a reprezentantele judetelor Calarasi si Prahova.

Comments are closed.