EXCLUSIV | Meciul cu Dacia Unirea nu se mai dispută. Ștefănești în pragul falimentului!

vin, 09 decembrie 2016

Vești proaste pentru suporterii echipei din Ștefănești (Unirea Tărlungeni). Conducerea echipei gazdă a comunicat că nu poate organiza meciul din această rundă din Liga a 2-a din cauza problemelor financiare.

Situația din Liga a 2-a tinde să devină din ce în ce mai penibilă. Ștefănești, o echipă care a început sezonul cu aspirații importante, pare să devină a 2-a echipă din Ilfov care o să se retragă din cauza problemelor financiare.

Partida care urma să se dispute sâmbătă la ora 11 contra celor de la Dacia Unirea Brăila a fost anulată, iar prezența ilfovenilor în retur pare pusă în pericol.

Se pare că problemele financiare sunt principalul obstacol în continuarea echipei la acest nivel.

Vă reamintim că Ștefănești ”a promovat” în Liga a 2-a după ce a fuzionat în această vară cu Unirea Tărlungeni. Situația financiară de la Ștefănești a fost destul de dificilă după dispariția lui Nae Nicolae, clubul trecând de câteva ori pe lângă faliment.

Ștefănești riscă să devină a 2-a echipă ilfoveană ce se retrage din plin sezon după Berceni. După 18 runde, ilfovenii ocupă locul 16 în clasament cu doar 2 victorii.

Comments are closed.