EXCLUSIV | Liță Dumitru, după prima victorie din acest an: „Rețeta succesului sunt jucătorii”

vin, 03 martie 2017

Concordia Chiajna II a disputat vineri, pe teren propriu, partida împotriva formației ACSO Filiași, contând pentru etapa cu numărul 16 a Ligii a III-a.

Ilfovenii au deschis scorul încă din minutul 7, prin reușita lui Păun, iar după doar trei minute, Rogoveanu a punctat și el. În minutul 21, Păun a înscris din nou, reușind astfel, dubla.

Oaspeții au marcat și ei în minutul 27, prin Tereche și în minutul 41, prin reușita lui Neacșu care a dus echipele la vestiare la scorul de 3-2.

În a doua parte a jocului, Rogoveanu a marcat și el pentru a doua oară în această partidă, dintr-un penalty transformat în minutul 79. După doar trei minute, Cocârlă a introdus mingea în poartă și a dus scorul la 5-2 pentru Concordia. Cel care a închis jocul a fost Diaconu, care l-a executat pe portar în minutul 89.

Astfel, elevii lui Liță Dumitru au obținut cele trei puncte în primul meci oficial al acestui an. Tehnicianul a vorbit după meci, în exclusivitate pentru Ilfov Sport și a mărturisit că rețeta succesului sunt chiar jucătorii echipei.

„Noi, la Concordia, muncim de mult, nu de acum. Avem șapte jucători care sunt în lotul echipei lui Dan Alexa și mai avem jucători care sunt de mare perspectivă și copii talentați. Cocârlă este cel mai bun fotbalist al diviziei C.

Am venit înapoi la Concordia și am încercat să fac același lucru, jucătorii să crească valoric și să demonstreze în timpul jocului că așa stau lucrurile. Am avut șansa astăzi să primesc de la echipa mare 4-5 jucători, care împreună cu ceilalți au scos, poate, un scor record în istoria clubului, 6-2 cu o echipa de pe locul 4.

Sunt o grămadă de copii tineri de perspectivă, le trebuie timp și trebuie să continuăm aceste rezultate și acest joc. A fost un joc cu multe ocazii de gol și un joc palpitant.

Rețeta succesului sunt ei în primul rând, că mă ascultă și joacă așa cum îmi doresc eu. La noi toată lumea se mișcă în teren. Voi continua și voi crește jucători pentru echipa mare.

La Roșiori, nu știu dacă batem cu șase goluri, dar mergem acolo să jucăm fotbal și să dăm goluri. Presiune nu pun pe ei, dar dacă jucăm așa cum am jucat astăzi, 100% trebuie să câștigăm. Am copii care trag foarte mult de ei la antrenament și la joc.

Obiectivul principal este promovarea tinerilor în acest retur de campionat, iar din toamnă mi s-a promis că vom trage la promovare pentru divizia B”, a declarat Liță Dumitru, în exclusivitate pentru Ilfov Sport.

Comments are closed.