EXCLUSIV: Kiriţă dă teste în Turcia!

mie, 09 ianuarie 2013

Plecarea lui Giani Kiriţă de la ACS Buftea a venit pe undeva ca o surpriză, cu atât mai mult cu cât el ocupa şi funcţia de antrenor principal la clubul ilfovean. Multă lume a comentat despre o presupusă plecare a sa la clubul Dinamo, mai ales după acuzele făcute de unii jucători după meciul cu satelitul dinamovist.

Însă, planul lui Kiriţă era altul. Surse oficiale din Turcia au confirmat că Giani este la un pas de a semna cu gruparea de Liga a II-a Bucaspor. Echipa antrenată de Sait Karafırtınalar se află în aceste zile în cantonament la hotelul Limak din Antalya, acolo unde Kiriţă şi-a exprimat dorinţa de a da probe înainte de a semna un contract, infomaţie susţinută de celebrul ziar Sabah. Discuţiile cu conducătorii echipei clasate pe locul 7 la finalul turului au început încă de la finalul anului trecut şi, din informaţiile pe care le avem, semnalele sunt pozitive, acordul dintre părţi urmând a se semna în zilele următoare.

Bucaspor are şanse de a juca în play-off-ul pentru promovarea în Liga 1, fiind la 4 puncte de locul 3 (primul care duce în play-off) şi la doar 2 de locul 6 (ultimul de play-off).

Vă reamintim că Giani Kiriţă este eroul principal al numărului 7 al revistei IlfovSport în care povesteşte cum a ajuns la Buftea şi care au fost principiile după care şi-a guvernat cariera de fotbalist.

Comments are closed.