EXCLUSIV – Jucătorii de la CS Tunari au rămas mască! Au fost chemaţi la primărie pentru că s-a desfiinţat echipa

mie, 21 decembrie 2016

Primăria comunei ilfovene Tunari a decis înainte de Crăciun să desfiinţeze secţia de fotbal a Clubului Sportiv din localitate. Miercuri, 21 decembrie, în jurul prânzului, primarul Alexandru Neacşu a avut o discuţie cu conducerea clubului, iar fotbaliştii au fost chemaţi la club pentru a fi anunţaţi că îşi pot căuta echipe, deoarece sunt liberi de contract.

“Am fost prezenţi azi la club, noi credeam că vine vreo primă de Crăciun, pentru că eram cu banii la zi, adică la Tunari n-au fost probleme cu banii niciodată, dar ne-au anunţat că suntem liberi de contract, că echipa se desfiinţează. De fapt, ieri (n.r. – marţi, 20 decembrie), primarul Alexandru Neacşu i-a chemat pe conducătorii echipei şi le-a spus că secţia de fotbal se închide, pentru că nu mai există susţinere financiară şi în bugetul lui 2017 nu sunt prevăzuţi bani pentru activitatea fotbal. Am rămas şocaţi, nici nu ştiam cum să o luăm, mai ales înainte de Crăciun”, a declarat un jucător din actuala echipă a Tunariului.

Conducerea clubului a confirmat informaţia IlfovSport, susţinând că este singurul mesaj primit din partea primarului şi că se vor conforma. Va urma anunţul către FRF, iar jucătorii vor deveni liberi de contract.

CS Tunari încheiase turul de campionat pe locul 6, în seria a II-a a Ligii a III-a, cu 22 de puncte, la un singur punct de locul 2 şi la 13 de liderul incontestabil, Metaloglobus Bucureşti. CS Tunari a promovat în 2012 în Liga a III-a, iar după 4 ani la acest nivel echipa se desfiinţează.

8 de comentarii pentru "EXCLUSIV – Jucătorii de la CS Tunari au rămas mască! Au fost chemaţi la primărie pentru că s-a desfiinţat echipa"
 1. Cristian spune:

  Primarul Comunei Tunari demonstrează ca nu este pregătit sa conducă o Comuna asa importantă cum este Tunariul.
  Prima decizie este desființarea echipei de fotbal.
  Ce urmează sa mai desfiintezi d-le. Primar?

 2. Cristian Niculae spune:

  Primarul Neacșu Alexandru ,nu a desființat secția de fotbal ! In data de 21 in sed de consiliu ,s a discutat posibilitatea încetarii secției de fotbal,urmare a ambiguități legilor sportive. Pt liniștea iubitorilor acestui club ,echipa de fotbal,,NU MOARE,! Semnează ,viceprimarul localității Tunari ,Cristian Niculae !

 3. ionic spune:

  Domnilor , faceti lucruri necesare pt comunitatea in care ati fost alesi , lasati fotbalul .

 4. Anonim spune:

  Ma bucur sa aud din gura d-lui viceprimar ca nu se desființează echipa de fotbal și îl cred pe cuvânt pana la proba contrarie.
  Pentru ca și eu am susținut pe dl primar tocmai pentru ca a promis ca va susține fotbalul.

 5. Santa claus spune:

  Echipa o sa supravietuiasca cu ajutorul dl Jan care are o afacere profitabila ( vinde catzei ) si antrenor o sa fie Marian ( sosete albe la pantofi ) : haideti baieti peste ei sa castigam si o sa fie bine hahahah

 6. anonim spune:

  stati linistiti…nu se desfiinteaza echipa de fotbal.

 7. ADY spune:

  Fotbalul , este o sursa foarte importanta de a sifona bani publici ; se stie ,dar ASTA’ I ROMANIA

 8. Anonim spune:

  Sa ii dau la papacioaca lu nora dumitale ilinca,iarta ma