EXCLUSIV: Ilie Poenaru a rămas singur pe banca Clinceniului!

mie, 01 mai 2013

Eşecul de vineri de pe teren propriu, din meciul cu Vişina Nouă, a fost ultimul meci pe banca tehnică a Clinceniului pentru Imilian Şerbănică. Experimentatul tehnician s-a despărţit de gruparea ilfoveană la începutul acestei săptămâni, după ce a stat pe banca Clinceniului timp de aproape 7 luni. Şerbănică a venit la club după victoria Clinceniului la Voluntari, în turul campionatului, adică la începutul lui octombrie.
Meciul cu Vişina Nouă, disputat vinerea trecută, s-a încheiat cu eşecul grupării ilfovene, scor 0-2, portarul Ciuculescu având pe conştiinţă ambele reuşite ale lui Aria. La ultimul meci al lui Şerbănică pe banca Clinceniului, ilfovenii au început cu Ciuculescu – Cheţan, Fodor, Şanţmare, Nemţescu – Balauru, Mar. Gheorghe, Roşca, Poenaru – Cr. Păun, Fl. Budeanu, intrând pe parcurs Tudor, Lungu şi Blaga.
Până la finalul sezonului, conducerea tehnică a echipei va fi asigurată de Ilie Poenaru, cel care va fi ajutat de secundul Vasile Constantin şi antrenorul de portari Adrian Ene. Cei trei au mai lucrat în aceeaşi formulă şi în debutul sezonului, înainte de sosirea lui Imilian Şerbănică la echipă.
Redebutul lui Ilie Poenaru ca principal va avea loc în Sâmbăta Mare la Tunari, partida dintre cele două echipe ilfovene fiind programată de la ora 18.

Comments are closed.