Exclusiv: Diniţă este noul antrenor al Berceniului!

mar, 03 iulie 2012

Una dintre surprizele plăcute ale returului sezonului trecut a fost ACS Berceni, echipă care a fost la un pas de a termina pe locul 2, în ciuda unui lot serios redus din punct de vedere numeric. Pentru noul sezon, conducerea clubului ilfovean a decis să facă o schimbare la nivel de bancă tehnică, optând să aducă un antrenor tânăr cu dorinţă de afirmare. Contractul între cele două părţi a fost semnat momentan pentru o durată de 1 an. Stafful lui Diniţă va fi alcătuit din Nelu Prună ca secund şi Florin Andreescu pe post de antrenor cu portarii, dar şi jucător la nevoie.

Reunirea Berceniului a avut loc ieri de dimineaţă, la antrenament fiind prezenţi şi şase tineri jucători cu vârste între 18 şi 20 de ani, veniţi din Provincie pentru a da probe la echipa ilfoveană. Mâine şi poimâine, Berceniul va face vizita medicală, urmând ca antrenamentele să se desfăşoare seara.

Vă reamintim că Diniţă a antrenat ultima dată pe Concordia Chiajna, de care s-a despărţit la mijlocul lui decembrie anul trecut.

3 de comentarii pentru "Exclusiv: Diniţă este noul antrenor al Berceniului!"
  1. dan spune:

    proasta alegere ,n-are stofa de antrenor

  2. VLD spune:

    Berceni surpriza? Nu mai stiti ce facea Berceniul prin 2009 , 2010 ? Cand Afumatiul nici nu stia ce inseamna Liga 3 .. Haha , auzi Berceniu surpriza :))

  3. laurentiu spune:

    faceati mai multe puncte cu dragnea decat cu dinita!!!