EXCLUSIV Cum și-a reziliat Ilie Stan contractul cu retrogradata Concordia Chiajna

mar, 04 iunie 2013

Formația Concordia Chiajna a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că a încetat colaborarea cu tehnicianul Ilie Stan, pe cale amiabilă, şi că de la gruparea din Chiajna pleacă mai mulţi membri ai stafului.

„Începând de azi, 2 iunie 2013, Ilie Stan nu mai este antrenorul formaţiei noastre. Tehnicianul care a preluat echipa la începutul sezonului şi CS Concordia Chiajna şi-au reziliat contractul pe cale amiabilă. Totodată, managerul sportiv Petre Marin, antrenorul secund Gabi Mărgărit, antrenorul cu portarii Dumitru Costică, preparatorul fizic Lucian Păun şi delegatul Cristi Ficleanu s-au despărţit şi ei de clubul nostru”, se arată pe site-ul csconcordia.ro.

În spatele acestei despărțiri de comun acord există mai multe informații. Ilie Stan avea un contract “beton”, neputând fi dat afară fără o clauză de rezilere de 150.000 de euro. În cele din urmă, fostul tehnician stelist a scăzut bine din sumă pentru a nu antrena în Divizia B, ceea ce nu era din punct de vedere al imaginii o faptă grozavă.

„Iliesta” își dorește o echipă din Liga 1 pentru a face performanță și pentru a nu fi etichetat “groparul ilfovenelor”, mai ales că are pe conștiință și Victoria Brănești, echipă de la care, e adevărat, a plecat în ultimele etape ale sezonului 2010-2011.

Concordia Chiajna a încheiat ediţia 2012/2013 a Ligii I pe locul 15, primul retrogradabil, având un retur de sezon efectiv dezastruos. Concordia a acumulat doar 33 de puncte în campionatul recent încheiat, insufficient pentru a rămâne în prima ligă.

Comments are closed.