EXCLUSIV: Chiajna a reuşit prima victorie în Spania!

sâm, 02 februarie 2013

cantonament-concordia-chiajna-spania-031După debutul amar pe teritoriu iberic, Concordia Chiajna şi-a continuat joi seria amicalelor de pregătire, cu o mică schimbare de decor. Astfel, din varii motive, nu s-a mai putut juca amicalul cu Xerez, aşa că s-a ales o înlocuitoare pentru echipa din Segunda Division. De aceea, echipa lui Ilie Stan s-a duelat cu modesta Portuense.

Chiar dacă au venit cu lecția învățată după eșecul cu San Fernando, ilfovenii nu au reușit să spargă defensiva adversă până după pauză. Belica a deschis scorul, dar spaniolii au egalat la 1. Totuși, victoria a revenit Concordiei după ce Ciupitu și Paraschiv au punctat pentru liniștea lui Ilie Stan și au stabilit scorul final.

Și în acest meci, tehnicianul Concordiei a făcut o serie de experimente începând cu mai puţin experimentaţii Iancu și Savin titulari în apărare. Fără a schimba portarul pe toată durata meciului, Ilie Stan i-a mai trimis în teren pe Ghionea, Savin, Belica, Damian, Bambara, Paraschiv, D. Stan, Zuluf, Purece, Damir. Până la final au mai intrat Leca, Mărgărit, Serediuc, Ciupitu.

Comments are closed.