Etapa din Liga a 2-a a fost pe IlfovSport | Clinceni a întors scorul la Balotești

sâm, 26 noiembrie 2016

Cu începere cu ora 11, derby-ul ilfovean de la Balotești este live pe IlfovSport. Rămâneți pe site pentru detalii:

La această oră se mai dispută:

Braila – Satu Mare
Metalul Resita – FC Juventus Bucuresti
Mioveni – Sepsi
Ramnicu Valcea – Tarlungeni

Arbitru: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova); Asistenţi: Damian Antal şi George Bogdan Duţă (ambii din Bacău).

Balotești – Academica Clinceni 1-3

Stadion: Balotești

Spectatori: 100

Temperatura: 4 grade celsius

Echipe de start:


15225415_1353574484666285_510707324_o 15205624_1353574471332953_2146806231_o

bara

 

 

 

 

 

 

 

 

FLUIER FINAL

golMin 92 – Gojnea se distrează cu toată apărarea Baloteștiului și este trântit în careu. Centralul dictează iarăși penalty și Predescu transformă fără emoții! Goool Clinceni!

live-text-faza-de-jocMin 90 – Ștefan încearcă o execuție pretențioasă, dar șutul său se scurge pe lângă poartă.

live-text-faza-de-jocMin 89 – Antohi trece pe lângă majorarea scorului, dar portarul gazdelor scoate în corner.

schimbareMin 85 – Ion Lucian este înlocuit cu Niță. Imediat Clinceni mută și ea, Radu intră în locul lui Lemnaru.

yellow cardMin 84 – Gojnea primește cartonașul galben pentru o intrare întârziată.

golMin 77 – Goool Clinceni! Academica întoarce scorul în doar 3 minute. Combinație rapidă între Ștefan și Antohi, primul sutează, portarul ilfovean scoate cu greu, dar Antohi este pe fază și îndeplinește o simplă formalitate, 1-2!

golMIn 72 – Gooool Clinceni! Centralul dictează lovitură de pedeapsă. Antohi execută penalty-ul și face 1-1! Imediat, Gojnea, fostul jucător de la Balotești intră în locul lui Fotea.

live-text-faza-de-jocMin 68 – Replica Clinceniului, Predescu pătrunde și centrează perfect pentru Lemnaru, iar acesta ratează incredibil. Atacantul trimite cu tibia pe lângă poartă din 3 metri

golMin 66 – GOOOOl Balotești! Contraatac rapid, Niculae primește în adâncime, Mateche respinge șutul său, balonul sare însă la Andrei care trimite cu siguranță de la 16 metri. 1-0!

Min 62 antohi rateaza incredibil sutul sau puternic din interiorul carlive-text-faza-de-joceului trece putin peste transversală.

live-text-faza-de-jocMin 59 – Fază prelungită de atac a gazdelor, dar șutul lui Andrei este prins fără probleme de Matache.

live-text-faza-de-jocMin 53 – ocazie mare pentru Clinceni! Ștefan scapă singur cu portarul, dar șutul său trece pe lângă poartă. Cea mai importantă ocazie de până acum.

schimbareMin 46 – schimbare: Iese Ioniță și intră Călin Păduraru. Imediat, Andrei preia o acțiune și pătrunde în careu, dar șutează slab.

PAUZĂ

15183908_1353633587993708_19275036_o

 

 

 

 

 

 

live-text-faza-de-jocMin 44 – Ștefan trimite o lovitură liberă in careu, iar Marin reia periculos cu capul spre poarta.

live-text-faza-de-jocMin 42 – Andrei trimite în careu din corner, Ion Lucian reia cu capul puțin peste transversală. Ocazie bună pentru Balotești.

 live-text-faza-de-jocMin 32 – Cornel Predescu pătrunde în careu, driblează doi adversari, dar șutul său este respins de portar.

live-text-faza-de-jocMin 25 – Antohi trimite mingea în careu, fundașii gazdelor resping, iar Dedu trage puternic dar departe de poartă.

live-text-faza-de-jocMin 17 – Ștefan Florin centrează periculos în careul gazdelor, dar Lucian Ion respinge în corner. Din păcate pentru oaspeți, fază fixă rămâne fără rezultat.

A început meciul

 

2 de comentarii pentru "Etapa din Liga a 2-a a fost pe IlfovSport | Clinceni a întors scorul la Balotești"
  1. Nicu spune:

    Deci nu am crezut niciodata ca poate exista un antrenor mai terminat ca Robert Panduru dar Cornel Nica ia pus capac. In sfarsit am scapat si de terminatu asta betiv. Nea Liviu sper sa nu mai aduci rebuturile astea doua la noi vrodata. Acu trebuie sa ne unim si sa scapam de retrogradare. 3 – 4 jucatori cu experienta care sa fi jucat macar 4 – 5 ani in prima sau in a doua liga maxim ne trebuie, si cu ce mai avem si santem salvati suta la suta. Atentie mare ca nu mai avem timp de experiente cu jucatori care nu a jucat sau care sa vina din liga a 3 a sau a 4 a, orice punct ne costa.

  2. Eu spune:

    Stai linistit! Balotestiul nu moare, va termina campionatul mai sus de locul 10! In privinta antrenorului sunt de acord cu tine, slab antrenor!

  3. […] In partida de sambata, Andrei Valentin a deschis scorul pentru Balotesti, pentru ca in minutele 72, 77 si 90+2 Academica Clinceni sa revina pe fondul dezorganizarii si lipsei de reactii a gazdelor. Vezi aici desfasurarea partidei! […]