Echipa de scrimă a României se pregătește de Campionatul Mondial

sâm, 28 iunie 2014

Intre 21 si 29 iunie, echipa feminina de spada a Romaniei, Ana-Maria Branza, Simona Gherman, Simona Pop si Maria Udrea, alaturi de Ana Maria Constantin, se pregateste pe nisipul plajei Modern din Constanta pentru Campionatul Mondial din Rusia (Kazan 15-23 iulie).

Zilnic, Ana Maria Branza, Simona Pop, Simona Gherman, Ana Maria Constantin si Maria Udrea au efectuat doua antrenamente sub comanda antrenorilor Octavian Zidaru si George Epurescu. Primul antrenament se desfasoara pe plaja, cand vremea o permite, iar al doilea are loc în sala Farul.
“Cu movila asta de pamant ne simtim tot ca la munte. Tot pante facem si aici. Pentru noi este o bucurie sa venim la mare de fiecare data, chiar daca privim cu invidie catre turisti. Presiunea este în functie de cat vrem noi sa o acceptam. Cucerind medalia de aur la Strasbour si fiind distanta foarte mica între Campionatul European si Campionatul Mondial, toata lume se gandeste ca fetele trebuie sa cucereasca o medalie“, a declarat Ana Maria Branza la Neptun TV, conform frscrima.ro.

Pe 29, iunie echipa de spada a Romaniei va parasi Constanta pentru un stagiu de pregatire de 10 zile la munte, în statiunea Moeciu. Acesta va fi ultimul cantonament înainte de Campionatul Mondial care va începe pe 15 iulie la Kazan, în Rusia.

Comments are closed.