E oficial! Unirea Tărlungeni s-a retras din Liga a II-a!

lun, 20 februarie 2017

Florin Chivulete, managerul sportiv al formației Unirea Tărlungeni, a declarat că primăria nu mai poate sprijini clubul, atfel că, Liga a II-a va continua cu încă o echipă în minus. 

După Șoimii Pâncota și ACS Berceni, Unirea Tărlungeni este a treia echipa care părăsește competiția, cu mențiunea că juniorii republicani își vor continua activitatea.

„Unirea va depune mâine (n.r – marti, 21 februarie) o adresă la FRF prin care va aduce la cunoștință retragerea echipei de seniori din Liga a II-a. Din păcate, primăria nu a gasit soluții să sprijine clubul, dar patronul, domnul Gheorghe Șerban, a dorit să continue cu juniorii republicani. Nu am vrut să fim a doua Șoimii Pâncota și s-a decis, în cele din urmă, să se renunțe la luptă. Grupele de juniori vor continua să joace până la finalul acestui sezon.

Echipa are dreptul să se înscrie în ediția viitoare a Ligii a III-a, probabil sub numele de Unirea Ștefănești.”, a declarat Florin Chivulete, potrivit sptfm.ro.

Din 2013 până în prezent, Unirea Tărlungeni a participat la patru ediții ale Ligii a II-a, ocupând locurile: 9 (2013/14), 4 (2014/15) și 11 (2015/16). Din actualul sezon, din cauza întreruperii sprijinului financiar acordat de către autoritățile comunei brașovene, s-a mutat în județul Ilfov, la Ștefănești de Jos.

Liga a II-a se va relua în acest sfârșit de săptâmână, începând de vineri, 24 februarie.

Comments are closed.